0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Michio Kushi

Cărţi de Michio Kushi

MICHIO KUSHI a început studiul macrobioticii în urmă cu mai bine de treizeci de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientări: George Ohsawa. Astăzi, Michio Kushi este considerat drept cea mai de seamă personalitate din lume în domeniul macrobioticii. Învăţăturile sale despre importanţa alimentaţiei cu hrană integrală, şi despre modul de viaţă în armonie cu mediul înconjurător, au ajutat milioane de oameni să ajungă la o mai bună stare de sănătate şi la o mai mare linişte interioară.

Michio Kushi este fondatorul a două organizaţii de seamă, având scop educativ, Fundaţia Est Vest şi Institutul Kush. În plus, a scris o serie de cărţi despre macrobiotică, extrem de apreciate, printre care „Dieta de Prevenire a Cancerului“ şi „Faţa nu Minte Niciodată: o Introducere în Modul de Diagnosticare Orientală“.


Cărţi de Michio Kushi


Trăieşte sănătos cu dieta macrobiotică

Trăieşte sănătos cu dieta macrobiotică. Editura Paralela 45
Detalii carte

Autor(i): Michio Kushi
Editura: Paralela 45
Colecţia: Practic
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 144 (14x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Practica macrobioticii oferă varietate şi alternative de mâncăruri aproape infinite, ce permit prepararea unei hrane sănătoase, delicioase şi aspectuoase, care răspunde întocmai exigentelor şi nevoilor noastre personale.

Calea macrobiotică

Calea macrobiotică. Editura For You
CumpărDetalii carte

Ghid complet pentru macrobiotică

Autor(i): Michio Kushi
Editura: For You
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 236 (14x20 cm)
Preţ: 22,16 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Calea macrobiotică“ este un ghid de alimentaţie macrobiotică, scris de domnul Michio Kushi, care este considerat a fi cea mai de seamă autoritate din lume în acest domeniu.