0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mihaela Dicu

Cărţi de Mihaela Dicu

Mihaela Dicu este președinta de onoare a Asociației Astrologilor din România (AAR) și membră a Centre d’Etudes, de Documentation et de Recherches sur l’Astrologie (CEDRA), Franța.

În prezent este conferențiar, autor, traducător, redactor, cercetător și consilier pe teme astrologice. Susține cursuri și conferințe în țară și în străinătate.

Scrie din anul 2000 pentru portalul eAstrolog.ro și a semnat timp de 10 ani rubrica de astrologie a revistei Avantaje.

În perioada 2002‑2004 a realizat emisiunea „Interferențe astrale“ la TV Terra Sat Craiova. A mai colaborat cu Jurnalul Național, Scrisul Românesc, Gazeta de Sud, Ziarul de Iași, 20 Ani, Joy, The One, Baby, Celebrity, AstroGlob, catchy.ro și clubdiverta.ro.

Este membru fondator al revistei electronice Astrele.ro, care apare fără întrerupere din martie 2002, și proprietar al celui mai mare grup de discuții astrologice în limba română, Acubens, pe care l‑a fondat în februarie 2000.

Din 2004 organizează în fiecare vară la Craiova simpozionul național de astrologie AstroFestival, în colaborare cu AAR.


Cărţi de Mihaela Dicu


Zodiacul. Cartea semnelor astrale

Autor(i): Mihaela Dicu
Editura: Polirom
Colecţia: Hexagon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 456 (13x20 cm)
Preţ: 49,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Bazat, în mare parte, pe articolele publicate lunar, timp de opt ani, în revista Avantaje, volumul descrie influența celor douăsprezece zodii asupra diferitelor aspecte ale vieții: dragoste, carieră, sănătate, relații sociale, relații profesionale.