0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Monica Vișan

Cărţi de Monica Vișan

Monica Vișan.
Monica Vișan

Monica Vișan este fondatoarea Editurii For You, profesoară de limba engleză și traducătoare a numeroase cărți de spiritualitate și dezvoltare personală, începând cu faimoasele „Conversații cu Dumnezeu“.

În paralel cu activitatea editorială, a înființat și condus vreme de aproape 20 de ani Grupul de studiu Editura For You, răspunzând astfel dorinței cititorilor de a prelungi și dezvolta experiența transformatoare a lecturării cărților Editurii For You.

De asemenea, Doamna Vișan a apărut în numeroase emisiuni televizate și a publicat neobosit articole și newsletter-e care au adus alinare, speranță, cunoaștere și iubire în sufletul a mii de oameni.

Pe lângă această activitate prolifică, Doamna Vișan a organizat și numeroase întâlniri ale căutătorilor de Spirit din România cu autori români și străini publicați de editură, precum și cu alte personalități ale Noii Gândiri.

Conferințele și ateliere de lucru organizate de dânsa au adus putere și lumină în viața a mii de români și au creat punți durabile între gânditori din întreaga lume și publicul din România.

Dacă doriți mai multe informații despre Monica Vișan puteți urma linkurile următoare:

linkedin.com => Monica Vișan


Cărţi de Monica Vișan