0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mooji

Cărţi de Mooji

Mooji.
Mooji

Mooji (Anthony Paul Moo-Young) este discipolul mare- lui maestru Advaita, Sri H.W.L. Poonja sau Papaji, așa cum este numit cu iubire de către discipoli.

Mooji s-a născut pe 29 ianuarie 1954 la Port Antonio, Jamaica.

Ulterior s-a mutat în Brixton, la Londra, unde a trăit peste 40 de ani. Aici, Grația i-a scos în cale un mistic creștin care l-a făcut pe Mooji să „iasă din Propria viață“ – expresie pe care el însuși o folosește pentru a transmite profunzimea acelei întâlniri. Nu mai exista senzația autonomiei personale. Așa cum el singur spune: „am simțit că stăteam în brațele lui Dumnezeu. În inima mea au apărut o pace adâncă și o încredere în Cel Suprem, care nu m-au părăsit până în ziua de azi.“

Intrigat de această „schimbare majoră de percepție“ și dorind să se cufunde complet în Adevăr, Mooji a descoperit învățăturile unui mare sfânt indian, Sri Ramakrishna, ale cărui cuvinte i-au atins profund inima.

Această conexiune l-a făcut pe Mooji să meargă în India, unde, aparent din întâmplare, urma să îl întâlnească pe Maestrul său în formă umană, Papaji. Acolo, la picioarele lui Papaji, orice mai rămăsese din funcționarea egoului, a fost smuls din rădăcini.

Atrași de lumina radiată de Mooji, căutători din toate părțile lumii au început să vină către el, căutând experiența directă a Adevărului, Capacitatea de a-i îndruma i-a apărut spontan.

Chiar dacă prezența lui Mooji are un parfum devoțional, cuvintele izvorâte din ființa sa sunt de natură non-duală. Îndrumarea lui trezește iubirea și recunoașterea directă a Sinelui etern care suntem.

Mooji își dedică viața fără ezitare chemării Inimii.

Aceasta a dus la crearea ashramului de la Monte Sahaja, comunitate și centru de retragere construit în sudul Portugaliei.

Așa cum povestește însuși Mooji: „A trebuit să vin în acest loc, condus de o prezență nevăzută, astfel încât căutătorii să îl poată întâlni pe adevăratul Stăpân în Inima lor.“

Dacă doriți mai multe informații despre Mooji puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Mooji

mooji.org => Mooji


Cărţi de Mooji


Înainte de Eu Sunt

Recunoașterea directă a Adevărului

Autor(i): Mooji
Editura: Eu sunt
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 272 (13x20 cm)
ISBN:9786069279854
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Înainte de Eu Sunt“ este o selecție de dialoguri între Mooji, un inimos maestru spiritual din tradiția Advaita, și cei aflați în căutarea păcii, adevărului și libertății.

Suflarea Absolutului

Manifestarea și nemanifestarea sunt Una

Autor(i): Mooji
Editura: Eu sunt
Colecţia: Aici și acum
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 230 (13x20 cm)
Preţ: 26,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Suflarea Absolutului“, Mooji te invită să privești în tine așa cum nu ai mai făcut-o niciodată.

Dintre toate subiectele dezbătute de ființele umane, singurul fapt indiscutabil este că existăm. Însă nu ne întrebăm niciodată: Ca ce anume existăm?

Mala lui Dumnezeu

Autor(i): Mooji
Editura: Eu sunt
Colecţia: Aici și acum
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 180 (11x16 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Mala lui Dumnezeu“ este o colecție de rugăciuni și binecuvântări minunat completată de o serie de desene realizate în peniță și tuș de către maestrul advaita zen, Mooji.