0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Morten T. Hansen

Cărţi de Morten T. Hansen

Morten Hansen este profesor de management la University of California, Berkeley (School of Information) şi la INSEAD, Franţa.

De asemenea, a fost profesor la Harvard Business School.

Anterior, Morten Hansen a lucrat în calitate de senior management consultant pentru Boston Consulting Group din Londra, Stockholm şi San Francisco.

Hansen deţine titlul de doctor, acordat de Graduate School of Business, Stanford University, instituţie în cadrul căreia a primit Jaedicke Award pentru performanţă academică remarcabilă.

Cercetările sale au fost premiate şi au apărut în publicaţii academice de top, Hansen fiind câştigător al Administrative Science Quarterly Award pentru contribuţii excepţionale în domeniul studiilor organizaţionale.

A publicat o serie de articole extrem de apreciate în Harvard Business Review, despre colaborare, leadership şi inovaţie.

Este invitat în mod regulat să ţină discursuri şi să ofere consultanţă pentru companii din lumea întreagă.


Cărţi de Morten T. Hansen


Drumul către excelenţă

Drumul către excelenţă. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să învingi incertitudinea, haosul şi nenorocul

Autor(i): Jim Collins, Morten T. Hansen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Outliers
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 317 (14x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea de faţă continuă seria cărţilor de succes scrise de Collins şi Hansen despre leadership în afaceri şi performanţă pe termen lung.

De această dată, autorii abordează nu doar chestiunea performanţei, ci şi pe cea a mediilor instabile de afaceri cu care se confruntă liderii astăzi.

Colaborarea

Colaborarea. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Lideri care evită capcanele, creează unitate şi obţin rezultate extraordinare

Autor(i): Morten T. Hansen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 280 (15x24 cm)
Preţ: 36,61 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă oamenii ar şti să colaboreze adecvat, lumea ar funcţiona, pur şi simplu, mai bine. Colaborarea slabă este mai dăunătoare decât lipsa oricărei forme de colaborare. Cartea sa arată când şi cum să colaborezi pentru a obţine rezultate mai bune. Chiar şi mai important, el identifică acele contexte în care e mai bine să nu colaborezi. În această carte, există lecţii pentru orice lider.