0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Morten T. Hansen

Cărţi de Morten T. Hansen

Morten Hansen este profesor de management la University of California, Berkeley (School of Information) și la INSEAD, Franța.

De asemenea, a fost profesor la Harvard Business School.

Anterior, Morten Hansen a lucrat în calitate de senior management consultant pentru Boston Consulting Group din Londra, Stockholm și San Francisco.

Hansen deține titlul de doctor, acordat de Graduate School of Business, Stanford University, instituție în cadrul căreia a primit Jaedicke Award pentru performanță academică remarcabilă.

Cercetările sale au fost premiate și au apărut în publicații academice de top, Hansen fiind câștigător al Administrative Science Quarterly Award pentru contribuții excepționale în domeniul studiilor organizaționale.

A publicat o serie de articole extrem de apreciate în Harvard Business Review, despre colaborare, leadership și inovație.

Este invitat în mod regulat să țină discursuri și să ofere consultanță pentru companii din lumea întreagă.


Cărţi de Morten T. Hansen


Drumul către excelență

Cum să învingi incertitudinea, haosul și nenorocul

Autor(i): Jim Collins, Morten T. Hansen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Outliers
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 317 (14x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de față continuă seria cărților de succes scrise de Collins și Hansen despre leadership în afaceri și performanță pe termen lung.

De această dată, autorii abordează nu doar chestiunea performanței, ci și pe cea a mediilor instabile de afaceri cu care se confruntă liderii astăzi.