0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Moshe Feldenkrais

Cărţi de Moshe Feldenkrais

Moshe Feldenkrais (1904 ‒ 1984) s-a născut în orăşelul rusesc Baranovitz.

A studiat matematica şi a făcut câţiva ani muncă de pionierat pe teritoriul administrat de britanici în Palestina.

Mai târziu a plecat la Paris, unde şi-a luat licenţa în inginerie mecanică şi electrică, apoi doctoratul la Sorbona. Acolo a lucrat alături de echipa lui Joliot-Curie, laureat al Premiului Nobel.

În aceeaşi perioadă l-a cunoscut pe profesorul Kano, creatorul stilului de arte marţiale judo. Cu ajutorul lui şi al elevilor săi a obţinut centura neagră la judo. A înfiinţat primul club de judo din Franţa, care astăzi numără aproape un milion de membri.

Moshe Feldenkrais a devenit cunoscut pentru efectele benefice ale metodelor pe care el le numeşte integrare funcţională şi conştientizare prin mişcare.


Cărţi de Moshe Feldenkrais


Trezeşte inteligenţa corpului tău

Trezeşte inteligenţa corpului tău. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Tehnici fundamentale pentru reprogramare corporală şi transformarea personalităţii

Autor(i): Moshe Feldenkrais
Editura: Vidia
Colecţia: Dezvoltare umană NLP
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Problema noastră, a tuturor, este că încercăm să ne purtăm corect, cum se cuvine, cu preţul de a ne înăbuşi individualitatea. În cele din urmă, nu mai ştim ce vrem, ajungem să credem că ce facem chiar este ce ne dorim. Soluţia este nu să ne ocupăm de ce facem, ci de CUM facem acel lucru.

În interiorul corpului nostru există o inteligenţă fascinantă, al cărei scop e să ne aducă în permanenţă cel mai înalt potenţial de funcţionare şi dezvoltare. Să cunoşti legile acestei inteligenţe înseamnă să-ţi valorifici la maximum înzestrarea genetică naturală.