0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Moshe Feldenkrais

Cărţi de Moshe Feldenkrais

Moshe Feldenkrais (1904 ‒ 1984) s-a născut în orășelul rusesc Baranovitz.

A studiat matematica și a făcut câțiva ani muncă de pionierat pe teritoriul administrat de britanici în Palestina.

Mai târziu a plecat la Paris, unde și-a luat licența în inginerie mecanică și electrică, apoi doctoratul la Sorbona. Acolo a lucrat alături de echipa lui Joliot-Curie, laureat al Premiului Nobel.

În aceeași perioadă l-a cunoscut pe profesorul Kano, creatorul stilului de arte marțiale judo. Cu ajutorul lui și al elevilor săi a obținut centura neagră la judo. A înființat primul club de judo din Franța, care astăzi numără aproape un milion de membri.

Moshe Feldenkrais a devenit cunoscut pentru efectele benefice ale metodelor pe care el le numește integrare funcțională și conștientizare prin mișcare.


Cărţi de Moshe Feldenkrais


Trezește inteligența corpului tău

Trezește inteligența corpului tău. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Tehnici fundamentale pentru reprogramare corporală și transformarea personalității

Autor(i): Moshe Feldenkrais
Editura: Vidia
Colecţia: Dezvoltare umană NLP
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Problema noastră, a tuturor, este că încercăm să ne purtăm corect, cum se cuvine, cu prețul de a ne înăbuși individualitatea. În cele din urmă, nu mai știm ce vrem, ajungem să credem că ce facem chiar este ce ne dorim. Soluția este nu să ne ocupăm de ce facem, ci de CUM facem acel lucru.

În interiorul corpului nostru există o inteligență fascinantă, al cărei scop e să ne aducă în permanență cel mai înalt potențial de funcționare și dezvoltare. Să cunoști legile acestei inteligențe înseamnă să-ți valorifici la maximum înzestrarea genetică naturală.