0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Nance Guilmartin

Cărţi de Nance Guilmartin

De patru ori câștigătoare a Premiului Emmy, Nance Guilmartin este coach pentru manageri, consultant, profesor și autoarea cărții „Cuvinte care vindecă“, apărută la Editura Trei. În calitate de director la Westinghouse Broadcasting a lansat programul național Șoferul desemnat și campaniile De dragul copiilor și E vremea să-ți pese, impulsionând soluționarea problemelor comunității în peste 100 de orașe.

A fost secretar de presă al fostului senator american Paul Tsongas și redactor-editor la CBS News Radio. Nance Guilmartin este membră al Centrului Internațional pentru Leadership Florida, unde predă programul de formare pentru manageri Femei în mișcare.


Cărţi de Nance Guilmartin


Cuvinte care vindecă

Cuvinte care vindecă. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Ce poți spune când nu știi ce să spui

Autor(i): Nance Guilmartin
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 392 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

De multe ori se întâmplă să vrem să ajutăm o persoană care trece printr-o perioadă grea, dar să nu știm ce să spunem sau cum să îi fim alături. Sau ni se poate întâmpla să ne confruntăm cu situația de a nu ști cum să cerem ajutorul celorlalți sau cum să-l acceptăm. Nance Guilmartin ne oferă un ghid pentru a reuși să-i ajutăm pe cei aflați în dificultate sau pentru a primi sprijin.