0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Nancy Nester

Cărţi de Nancy Nester

Nancy Nester este doctor în metafizică şi are studii religioase cu accent pe religiile comparative ale lumii.

Maestru şi profesor Reiki de mai mulţi ani, Nancy Nester are o practică Reiki activă şi un program de predare pentru toate nivelurile de învăţare.

Ea a creat tehnica revoluţionară cunoscută ca „porţi din Quan Yin“ (porţi antice pentru vibraţii de compasiune de vindecare), coordonând în ultimii 35 de ani, mii de clienţi şi elevi.

De la o vârstă fragedă, Nancy Nester a primit mesaje şi indicaţii de la îngeri, maeştri ascensionaţi şi alte fiinţe de lumină. Mai multe experiente în pragul morţii i-au oferit lui Nancy o viziune unică şi de conştientizare a multi-dimensionalităţii sufletului şi a călătoriei sale.

În timp ce lucrează în lumea de „bine sau rău“, ea găseşte prin intuiţie punctul central al adevărului.

Filozofia ei în experienţele de învăţare, de predare, în schimbul de informaţii şi în vindecare a fost întotdeauna Conştiinta Unităţii.


Cărţi de Nancy Nester


STAI! PRIVEŞTE! ASCULTĂ!

STAI! PRIVEŞTE! ASCULTĂ!. Editura For You
CumpărDetalii carte

Cum să vă purificaţi, să eliberaţi vechile energii şi să fiţi liberi

Autor(i): Ken Page, Nancy Nester
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 184 (14x21 cm)
Preţ: 17,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

de problemele vieţii în prezent şi care ar putea avea nevoie de răspunsuri în orice moment sau simt că sistemul lor nervos este suprasolicitat. Primim zilnic telefoane şi email-uri; suntem în temă cu întrebările care ne frământă şi provocările cu care s-a confruntat aproape fiecare dintre noi. Oamenii au nevoie de sfaturi, de ajutor, se află adesea în situaţii disperate.