0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Nancy Nester

Cărţi de Nancy Nester

Nancy Nester este doctor în metafizică și are studii religioase cu accent pe religiile comparative ale lumii.

Maestru și profesor Reiki de mai mulți ani, Nancy Nester are o practică Reiki activă și un program de predare pentru toate nivelurile de învățare.

Ea a creat tehnica revoluționară cunoscută ca „porți din Quan Yin“ (porți antice pentru vibrații de compasiune de vindecare), coordonând în ultimii 35 de ani, mii de clienți și elevi.

De la o vârstă fragedă, Nancy Nester a primit mesaje și indicații de la îngeri, maeștri ascensionați și alte ființe de lumină. Mai multe experiente în pragul morții i-au oferit lui Nancy o viziune unică și de conștientizare a multi-dimensionalității sufletului și a călătoriei sale.

În timp ce lucrează în lumea de „bine sau rău“, ea găsește prin intuiție punctul central al adevărului.

Filozofia ei în experiențele de învățare, de predare, în schimbul de informații și în vindecare a fost întotdeauna Conștiinta Unității.


Cărţi de Nancy Nester


STAI! PRIVEȘTE! ASCULTĂ!

Cum să vă purificați, să eliberați vechile energii și să fiți liberi

Autor(i): Ken Page, Nancy Nester
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 184 (14x21 cm)
Preţ: 17,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

de problemele vieții în prezent și care ar putea avea nevoie de răspunsuri în orice moment sau simt că sistemul lor nervos este suprasolicitat. Primim zilnic telefoane și email-uri; suntem în temă cu întrebările care ne frământă și provocările cu care s-a confruntat aproape fiecare dintre noi. Oamenii au nevoie de sfaturi, de ajutor, se află adesea în situații disperate.