0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Neville Goddard

Cărţi de Neville Goddard

Neville Goddard.
Neville Goddard

Neville Goddard (1905-1972) a studiat arta teatrală la vârsta de șaptesprezece ani, iar pe când se afla în turneu cu trupa sa de dans prin Anglia, a prins gustul pentru metafizică, după o discuție întâmplătoare cu un scoțian care i-a împrumutat o serie de cărți despre „puterea minții“. La întoarcere, a renunțat la industria de divertisment pentru a-și dedica întreaga atenție studiului spiritualului și problemelor mistice.

Interesul său pentru metafizică s-a amplificat după ce l-a întâlnit pe Abdullah, care predica creștinismul ezoteric și de la care a învățat ebraică, cabala și înțelesurile ascunse din Sfânta Scriptură.

După ce a călătorit de-a lungul și de-a latul Statelor Unite, Neville s-a stabilit în cele din urmă în Los Angeles unde, începând cu anii `50, a susținut o serie de prelegeri la radio și televiziune, precum și conferințe publice regulate.

Întreaga sa operă gravitează în jurul interpretărilor mistice ale pasajelor din Biblie, a aducerii ezotericului în exoteric.

În conferențierile și cărțile de început, Neville Goddard a abordat în principal ceea ce el numea „Legea“, tehnica de a-ți crea realitatea fizică prin intermediul imaginației.

Descriind „Legea“, Neville evocă episoade personale, povestind cum a călătorit din New York spre Barbados în timpul Marii Crize Economice fără a avea vreun ban, cum, folosind puterea imaginației, a fost lăsat onorabil la vatră pentru a-și continua conferențierile în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar și mărturisiri colecționate de la ascultătorii săi de-a lungul timpului.

Discutându-le la televiziunea din Los Angeles, spunea, „Învățați să vă folosiți puterea imaginației cu dragoste, în folosul altora, fiindcă Omul se îndreaptă spre o lume unde totul este un efect al imaginației sale“.

Una dintre sugestiile repetate în cadrul propovăduirii „Legii“ este aceea a „revizuirii“. Revizuirea vizează modificarea realității prin retrăirea imaginară a evenimentelor pe care le-am fi dorit a se derula altfel. Acest tip de meditații constă în imaginarea unui scenariu plecând de la împrejurările evenimentului nedorit, dar cu un final favorabil.

În momentul morții sale ne-a lăsat moștenire zece cărți pline de crâmpeie rar întâlnite din lumea misticismului, fiind unul din puținii oameni care au putut să comunice cu aceasta.

Dacă doriți mai multe informații despre Neville Goddard puteți urma linkurile următoare:

ro.wikipedia.org => Neville Goddard


Cărţi de Neville Goddard


Opere complete (Neville Goddard)

Imaginația creează realitatea

Autor(i): Neville Goddard
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 599 (13x20 cm)
ISBN:9786067560299
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În această ediție a „Operelor Complete“ ale lui Neville Goddard, editorul american nu s-a limitat doar la compilarea tuturor celor zece lucrări revoluționare de spiritualitate ale lui Neville Goddard, devenite clasice, ci a restaurat textele originale, eliminând adăugirile editoriale și completările introduse de editorii excesiv de zeloși.