0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Norman Vincent Peale

Cărţi de Norman Vincent Peale

Dr. Norman Vincent Peale (1898-1993), autorul a 34 de cărţi, a fost un reputat teolog şi orator specializat în probleme motivaţionale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“.

Scrierile şi activitatea lui Norman Vincent Peale au marcat puternic societatea americană în cea de a doua jumătate a secolului XX. El este nu numai un teolog, ci şi un om de acţiune, care a reuşit să-şi pună în practică ideile. Prin metoda gândirii pozitive, el a ajutat milioane de oameni şi a contribuit în mare măsură la conturarea unei noi concepţii despre viaţă şi relaţiile interumane în lumea civilizată.

Pastoria lui s-a întins pe şase decenii, incluzând - fapt fără precedent - o perioadă de 52 de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York. A fost fondatorul Institutului pentru Religie şi Sănătate - o clinică psihiatrică în care pacienţii erau îngrijiţi atât de medici, cât şi de pastori - şi al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste 4 milioane de exemplare.Mesajul său a continuat să-i inspire pe cei mai mult de 1 milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicate de Fundaţia pentru un Trai Creştin, înfiinţată în 1940 de el şi de soţia sa, Ruth Stafford Peale.

Mesajul inspiraţional al dr. Peale a fost transmis prin cărţi, broşuri, reviste şi ziare şi este acum disponibil pe casete audio şi video.

Cea mai cunoscută carte a sa, „Forţa gândirii pozitive“, s-a vândut în mai mult de 15 milioane de exemplare şi s-a tradus în 40 de limbi straine, printre care şi în română, la Curtea Veche, 1999.


Cărţi de Norman Vincent Peale


Forţa gândirii pozitive

Forţa gândirii pozitive. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Norman Vincent Peale
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Forţa gândirii pozitive“ a ajutat milioane de bărbaţi şi femei să aibă o viaţă împlinită pe toate planurile. Cu ajutorul tehnicilor prezentate în carte, puteţi aduce un plus de energie vieţilor voastre şi puteţi dobândi impulsul de care aveţi nevoie pentru a vă transforma în realitate toate dorinţele şi speranţele.

Forţa entuziasmului

Forţa entuziasmului. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Norman Vincent Peale
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În timp ce gândirea pozitivă defineşte modul în care putem aborda problemele, entuziasmul este ceea ce dă forţă acţiunilor noastre. Entuziasmul poate delimita graniţa dintre succes şi eşec. Este o armă împotriva mediocrităţii şi ne învaţă cum să ne folosim aptitudinile, vitalitatea şi resursele creatoare din noi înşine. Este forţa care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole.