0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Octavian Pantiș

Cărţi de Octavian Pantiș

Octavian Pantiș susține cursuri de Time Management încă din anul 1997, pentru specialiști, manageri, antreprenori, studenți și persoane publice.

Este Managing Director al firmei TMI Training & Consulting, pe care o conduce din 1999, când a deschis în România biroul companiei internaționale de training și consultanță TMI (Time Manager International), înființată în 1975 în Danemarca și extinsă azi în 45 de țări. TMI a fost declarată de două ori Compania de Training a Anului în România, în 2007 și 2010.

De asemenea compania sa, Qualians, a fost declarată de patru ori Partner Country of the Year de rețelele internaționale din care face parte și de două ori Compania de Training a Anului în România.

Octavian Pantiș a câștigat premiile „Trainer of the Year“ în 2010 și „Best Speaker“ la Conferința Training 2007.

Este membru al Professional Speakers Association for Europe.


Cărţi de Octavian Pantiș


Musai List

Cum să îți organizezi timpul în așa fel încât să muncești eficient, să faci loc pentru ce-ți place și să te bucuri de fiecare zi

Autor(i): Octavian Pantiș,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 192 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Scrisă într-un stil alert și extrem de concis, „Musai List“ este cartea care ne va învăța pe fiecare dintre noi cum să obținem mai mult din cea mai importantă resursă pe care o avem la dispoziție - timpul, cum să muncim mai inteligent și mai cu folos și, nu în ultimul rând, cum să trăim o viață relaxată și plină de bucurii.

Dark Cockpit

Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul. Ca un comandant de aeronavă.

Autor(i): Emil Dobrovolschi, Octavian Pantiș,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 208 (14x21 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Dark Cockpit“ este prima care intră în acest tezaur de know-how și îl pune la dispoziția oricui dorește să obțină performanțe ridicate în propriul domeniu de activitate, oricare ar fi acela.