0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Orly Lobel

Cărţi de Orly Lobel

Orly Lobel este expertă în capitalul uman, profesor de Drept la Universitatea din San Diego și membru fondator și profesor la Centrul pentru Proprietăți Intelectuale și Piețe.

Scrie cărți despre politica inovării, economie, afaceri, psihologie și legea comportamentală, iar studiile sale de cercetare interdisciplinară axate, printre altele, pe modul în care creativitatea și inventivitatea pot funcționa în tandem cu strategiile politice și de business existente, sunt publicate în unele dintre cele mai cunoscute publicații de profil.

Este considerată de experții în domeniu o „deschizătoare de drumuri“, iar în 2013 a fost inclusă în Top 50 Cele mai ascuțite minți din cercetare, întocmit de revista The Marker Magazine.


Cărţi de Orly Lobel


Oamenii talentați vor să fie liberi

De ce ar trebui să învățăm să ne placă scurgerile de informații, racolările și parazitismul

Autor(i): Orly Lobel
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 422 (13x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Orly Lobel trage un semnal de alarmă și vorbește despre efectul nociv pe care îl au prejudecățile asupra inovației în multe domenii și companii. Implicit, autoarea discută și despre cum pot avea succes, într-un mediu al mentalităților contraproductive, inovatorii, antreprenorii, echipele

de cercetare și toți cei a căror muncă presupune creativitate.