0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Orly Lobel

Cărţi de Orly Lobel

Orly Lobel este expertă în capitalul uman, profesor de Drept la Universitatea din San Diego şi membru fondator şi profesor la Centrul pentru Proprietăţi Intelectuale şi Pieţe.

Scrie cărţi despre politica inovării, economie, afaceri, psihologie şi legea comportamentală, iar studiile sale de cercetare interdisciplinară axate, printre altele, pe modul în care creativitatea şi inventivitatea pot funcţiona în tandem cu strategiile politice şi de business existente, sunt publicate în unele dintre cele mai cunoscute publicaţii de profil.

Este considerată de experţii în domeniu o „deschizătoare de drumuri“, iar în 2013 a fost inclusă în Top 50 Cele mai ascuţite minţi din cercetare, întocmit de revista The Marker Magazine.


Cărţi de Orly Lobel


Oamenii talentaţi vor să fie liberi

Oamenii talentaţi vor să fie liberi. Editura Publica
CumpărDetalii carte

De ce ar trebui să învăţăm să ne placă scurgerile de informaţii, racolările şi parazitismul

Autor(i): Orly Lobel
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 422 (13x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Orly Lobel trage un semnal de alarmă şi vorbeşte despre efectul nociv pe care îl au prejudecăţile asupra inovaţiei în multe domenii şi companii. Implicit, autoarea discută şi despre cum pot avea succes, într-un mediu al mentalităţilor contraproductive, inovatorii, antreprenorii, echipele

de cercetare şi toţi cei a căror muncă presupune creativitate.