0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ovidiu Bojor

Cărţi de Ovidiu Bojor

Dr. Farm. Ovidiu Bojor este Absolvent al Institutului de Medicină și Farmacie din București, Facultatea de Farmacie, iar în 1952, după stagiul de practică, a obținut titlul de doctor în Farmacie în 1968.

Dr. Farm. Ovidiu Bojor a fost cercetător științific și Secretar științific la Centrul de Cercetări pentru Plante din București, Cercetător științific principal la I.C.S.M.C.F. București, Expert al Națiunilor Unite pentru Dezvoltarea Industrială.

Dr. Farm. Ovidiu Bojor este președintele Patronatului „Planta Romanica“ din cadrul UGIR-1903 și membru al Academiei de Științe Medicale.

Dr. Farm. Ovidiu Bojor a publicat în țară, singur sau în colaborare, 25 de tratate de specialitate și de informare științifică, printre care: „Farmacia naturii“, vol. I și II, „Plantele medicinale de la A la Z“, „Miracole terapeutice ale plantelor“, „Flora medicinală a României“, „Fitoterapie tradițională și modernă“, „Pledoarie pentru viață lungă“, „Ghidul plantelor medicinale și aromatice“, „Plante și miresme biblice - hrană pentru suflet și trup“.

Atât în țară și străinătate, dr. Farm. Ovidiu Bojor a comunicat și publicat peste 200 de lucrări științifice și peste 500 de articole de informare științifică în reviste, săptămânale și cotidiene.

De asemenea a condus expediții științifice pentru exploatarea florei medicinale din Himalaia și a publicat lucrarea „Himalaya - patria plantelor medicinale“.

A participat la misiuni exploratorii în Afghanistan și în Africa (Ruanda, Tanzania, Uganda, Burundi și Botswana).

Dr. Farm. Ovidiu Bojor este deținător a peste 35 de brevete de invenție, majoritatea aplicate în cercetare și în producție. Ultimele două au fost medaliate cu aur și argint aurit la Saloanele Internaționale de Invenții la București și Geneva.


Cărţi de Ovidiu Bojor


Afecțiunile aparatului respirator

Afecțiunile aparatului respirator. Editura Medicinas
CumpărDetalii carte

Medicină integrativă și terapii holistice

Autor(i): Acad. dr. farm. Ovidiu Bojor,
Editura: Medicinas
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 368 (16x23 cm)
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea aceasta,este mai mult decât binevenită, deoarece ea demonstrează posibilitatea sau poate chiar necesitatea existenței unei medicine integrative în care tratamentele convenționale să se împletească în mod firesc cu tratamentele naturale, în folosul pacientului.

Aproape totul despre Iubire si Sex

Aproape totul despre Iubire si Sex. Editura Dharana
Detalii carte

Autor(i): Acad. dr. farm. Ovidiu Bojor, Maria Timuc,
Editura: Dharana
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Veți găsi aici indicii și remedii, rețete și soluții pentru disfuncțiile sexuale, precum impotența, frigiditatea, ejacularea precoce sau alte boli ale organelor genitale (și nu doar ale lor), precum și referințe despre psihologia, spiritualitatea și sensibilitatea umană.

Himalaya, de la Ayurveda la medicina modernă

Himalaya, de la Ayurveda la medicina modernă. Editura Dharana
Detalii carte

Autor(i): Acad. dr. farm. Ovidiu Bojor, Dr. Laura Miclăuș,
Editura: Dharana
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 174 (17x24 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Ca sistem holistic de diagnostic și tratament, ayurveda consideră că starea de sănătate poate fi asigurată doar păstrând un echilibru între corp, minte și suflet și trăind în armonie cu natura. Ayurveda pune accent pe prevenirea îmbolnăvirii și apreciază că alimentația și stilul de viața sunt esențiale pentru menținerea echilibrului fizic și emoțional.