0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Patanjali

Cărţi de Patanjali

Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

Din punct de vedere istoric, PATANJALI a trăit undeva între anii 500 și 200 Î.H., dar tot ce știm despre acest străvechi maestru spiritual provine din legende și mituri.

Despre Patanjali se spune că a fost un svayambhu, un suflet evoluat care s-a încarnat de bună voie pentru a ajuta umanitatea. El și-a asumat o formă umană, a experimentat bucuria și durerea și a învățat să se detașeze de toate acestea. În „Yoga Sutra“, Patanjali descrie căile prin care putem transcende afecțiunile trupului și fluctuațiile minții: obstacole majore în calea dezvoltării spituale.

Patanjali a scris despre trei subiecte: gramatică, medicină și yoga. „Yoga Sutra“ este lucrarea sa principală și conține în ea esența cunoașterii umane. Asemeni perlelor înșirate pe un fir de ață, aforismele sau sutrele lui Patanjali formează un colier neprețuit, o diademă de înțelepciune iluminată.


Cărţi de Patanjali


Yoga Sutra

Yoga Sutra. Editura Herald
Detalii carte

Autor(i): Patanjali
Editura: Herald
Colecţia: Princeps
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 224 (13x22 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Patanjali își însușește întreaga filosofie Samkya, dar, după părerea lui, cunoașterea metafizică nu poate singură să-l conducă pe om la eliberare.

Yoga Sutra

Yoga Sutra. Editura Ram
CumpărDetalii carte

comentată de Atmananda

Autor(i): Patanjali
Editura: Ram
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 239 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Yoga Sutra“ lui Patanjali e scrisă în cuvinte simple, concise și are o profundă inspirație divină. După mai mult de douăzeci de secole, rămân proaspete, fascinante și vor rămâne așa pentru totdeauna.