0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Patanjali

Cărţi de Patanjali

Patanjali.
Patanjali

Din punct de vedere istoric, PATANJALI a trăit undeva între anii 500 și 200 Î.H., dar tot ce știm despre acest străvechi maestru spiritual provine din legende și mituri.

Despre Patanjali se spune că a fost un svayambhu, un suflet evoluat care s-a încarnat de bună voie pentru a ajuta umanitatea. El și-a asumat o formă umană, a experimentat bucuria și durerea și a învățat să se detașeze de toate acestea. În „Yoga Sutra“, Patanjali descrie căile prin care putem transcende afecțiunile trupului și fluctuațiile minții: obstacole majore în calea dezvoltării spituale.

Patanjali a scris despre trei subiecte: gramatică, medicină și yoga. „Yoga Sutra“ este lucrarea sa principală și conține în ea esența cunoașterii umane. Asemeni perlelor înșirate pe un fir de ață, aforismele sau sutrele lui Patanjali formează un colier neprețuit, o diademă de înțelepciune iluminată.

Dacă doriți mai multe informații despre Patanjali puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Patanjali


Cărţi de Patanjali


Yoga Sutra

comentată de Atmananda

Autor(i): Patanjali
Editura: Ram
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 239 (13x20 cm)
Preţ: 31,43 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Yoga Sutra“ lui Patanjali e scrisă în cuvinte simple, concise și are o profundă inspirație divină. După mai mult de douăzeci de secole, rămân proaspete, fascinante și vor rămâne așa pentru totdeauna.