0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Paul Avram

Cărţi de Paul Avram

Paul Avram este antreprenor, speaker, mentor, autor.

Unul dintre principiile după care Paul Avram se ghidează este acela de a nu da nimănui sfaturi dacă nu provin din experienţa personală.

El spune: „Consider că este lipsă de respect să îi vorbeşti cuiva din cărţi, fără să deţii argumente verificate personal. Sunt adeptul principiului «fapte, nu vorbe» şi caut să reduc la esenţă informaţia, astfel încât să poată fi aplicată uşor şi imediat. Toate proiectele pe care le desfăşor astăzi, pleacă de la această idee şi caut să îi ajut pe cei din jurul meu să conştientizeze că e posibil să ai o viaţă extraordinară, dacă iţi construieşti o temelie solidă. Am aflat că poţi să faci multe lucruri cu puţine resurse, dar pentru asta e nevoie de un simplu lucru: să începi cu tine. Fericirea începe cu starea de bine şi cu bucuria pe care le poţi crea în interiorul tău, iar prosperitatea e o consecinţă firească a acestei atitudini. Îmi doresc să văd în jurul meu oameni fericiţi şi împliniţi pe toate planurile, iar pentru asta fac tot ce îmi stă în puteri, ajutându-i pe cei ce se lasă ajutaţi.“


Cărţi de Paul Avram


Renăscut din propria cenuşă

Renăscut din propria cenuşă. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Îmbunătăţeşte-ţi viaţa în maxim 70 de zile

Autor(i): Paul Avram
Editura: Mix
Colecţia: Înţelepciunea practică
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 214 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

O întâlnire providenţială urmată de un tradiţional dialog Maestru-Discipol. Urmarea?

Înţelegerea şi asumarea consecinţelor alegerilor greşite precum şi asumarea responsabilităţii şi renaşterea la o noua viaţă.