0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Peter Thiel

Cărţi de Peter Thiel

Peter Thiel este antreprenor și investitor. A fondat PayPal în 1998, a deținut funcția de director executiv și a listat-o la bursă în 2002, definind o nouă eră a comerțului online sigur și rapid.

În 2004 a făcut prima investiție externă în Facebook, fiind și acum unul dintre manageri.

În același an, a lansat Palantir Technologies, o companie de software care folosește computerele pentru a oferi mai multă putere analiștilor din domenii precum securitatea națională sau finanțele globale.

A oferit finanțare inițială pentru LinkedIn, Yelp și zeci de alte startupuri în tehnologie, multe dintre ele conduse de foști colegi din ceea ce a fost poreclită „Mafia PayPal“.

Este partener în Founders Fund, o firmă de investiții din Silicon Valley care a finanțat companii precum SpaceX sau Airbnb.

A pornit Thiel Fellowship, care a iscat o dezbatere națională deoarece îi încurajează pe tineri să pună învățarea mai presus de școală.

Conduce Thiel Foundation, o companie care susține progresul tehnologic și gândirea pe termen lung.


Cărţi de Peter Thiel


De la zero la unu

Note despre startupuri sau cum să construiești viitorul

Autor(i): Peter Thiel, Blake Masters
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 208 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„De la zero la unu“ prezintă atât o viziune optimistă a progresului, cât și o perspectivă nouă asupra inovației: aceasta începe atunci când înveți să-ți pui întrebările care te ajută să descoperi valoare în locuri neașteptate.