0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Peter Thiel

Cărţi de Peter Thiel

Peter Thiel este antreprenor şi investitor. A fondat PayPal în 1998, a deţinut funcţia de director executiv şi a listat-o la bursă în 2002, definind o nouă eră a comerţului online sigur şi rapid.

În 2004 a făcut prima investiţie externă în Facebook, fiind şi acum unul dintre manageri.

În acelaşi an, a lansat Palantir Technologies, o companie de software care foloseşte computerele pentru a oferi mai multă putere analiştilor din domenii precum securitatea naţională sau finanţele globale.

A oferit finanţare iniţială pentru LinkedIn, Yelp şi zeci de alte startupuri în tehnologie, multe dintre ele conduse de foşti colegi din ceea ce a fost poreclită „Mafia PayPal“.

Este partener în Founders Fund, o firmă de investiţii din Silicon Valley care a finanţat companii precum SpaceX sau Airbnb.

A pornit Thiel Fellowship, care a iscat o dezbatere naţională deoarece îi încurajează pe tineri să pună învăţarea mai presus de şcoală.

Conduce Thiel Foundation, o companie care susţine progresul tehnologic şi gândirea pe termen lung.


Cărţi de Peter Thiel


De la zero la unu

De la zero la unu. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Note despre startupuri sau cum să construieşti viitorul

Autor(i): Peter Thiel, Blake Masters
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 208 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„De la zero la unu“ prezintă atât o viziune optimistă a progresului, cât şi o perspectivă nouă asupra inovaţiei: aceasta începe atunci când înveţi să-ţi pui întrebările care te ajută să descoperi valoare în locuri neaşteptate.