0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Phil Knight

Cărţi de Phil Knight

Tânăr, curios, proaspăt ieşit de pe băncile şcolii de afaceri, Phil Knight a împrumutat 50 de dolari de la tatăl său şi a lansat o companie cu o misiune simplă: să importe din Japonia pantofi de alergare ieftini şi de foarte bună calitate.

În primul an, 1964, Knight a vândut pantofii din portbagajul maşinii sale Plymouth Valiant şi a avut încasări de 8000 de dolari.

Astăzi vânzările anuale ale companiei Nike se ridică la 30 de miliarde de dolari.

În această epocă a start-upurilor, Nike, compania lui Knight, reprezintă standardul cel mai înalt, iar swoosh este mai mult decât un simplu logo. Simbol al graţiei şi măreţiei, swoosh este una dintre puţinele imagini legendare recunoscute imediat în orice colţ al lumii.

Însă Knight, omul din spatele swoosh, a fost întotdeauna un mister.

Acum, într-o surprinzătoare, modestă, nefiltrată, amuzantă şi minunat cizelată carte de memorii, el ne spune în cele din urmă povestea sa.

Totul începe cu un clasic moment de răscruce. La 24 de ani, călătorind cu rucsacul în spate prin Asia, Europa şi Africa, încercând din răsputeri să găsească răspunsuri la marile întrebări ale vieţii, Knight decide că singura cale care i se potriveşte este cea neconvenţională.

Decât să lucreze pentru o mare corporaţie, va crea ceva pentru sine, ceva nou, dinamic, diferit.


Cărţi de Phil Knight


Shoe Dog

Shoe Dog. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Memoriile creatorului Nike

Autor(i): Phil Knight
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 504 (20x14 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Shoe Dog“ este o incredibilă poveste americană despre noroc, curaj, ştiinţă şi alchimia magică dintre câteva personaje excentrice care s-au reunit pentru a construi Nike.