0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Phil Knight

Cărţi de Phil Knight

Tânăr, curios, proaspăt ieșit de pe băncile școlii de afaceri, Phil Knight a împrumutat 50 de dolari de la tatăl său și a lansat o companie cu o misiune simplă: să importe din Japonia pantofi de alergare ieftini și de foarte bună calitate.

În primul an, 1964, Knight a vândut pantofii din portbagajul mașinii sale Plymouth Valiant și a avut încasări de 8000 de dolari.

Astăzi vânzările anuale ale companiei Nike se ridică la 30 de miliarde de dolari.

În această epocă a start-upurilor, Nike, compania lui Knight, reprezintă standardul cel mai înalt, iar swoosh este mai mult decât un simplu logo. Simbol al grației și măreției, swoosh este una dintre puținele imagini legendare recunoscute imediat în orice colț al lumii.

Însă Knight, omul din spatele swoosh, a fost întotdeauna un mister.

Acum, într-o surprinzătoare, modestă, nefiltrată, amuzantă și minunat cizelată carte de memorii, el ne spune în cele din urmă povestea sa.

Totul începe cu un clasic moment de răscruce. La 24 de ani, călătorind cu rucsacul în spate prin Asia, Europa și Africa, încercând din răsputeri să găsească răspunsuri la marile întrebări ale vieții, Knight decide că singura cale care i se potrivește este cea neconvențională.

Decât să lucreze pentru o mare corporație, va crea ceva pentru sine, ceva nou, dinamic, diferit.


Cărţi de Phil Knight


Shoe Dog

Memoriile creatorului Nike

Autor(i): Phil Knight
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 504 (20x14 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Shoe Dog“ este o incredibilă poveste americană despre noroc, curaj, știință și alchimia magică dintre câteva personaje excentrice care s-au reunit pentru a construi Nike.