0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Rabi Nahman

Cărţi de Rabi Nahman

Rabi Nahman din Breslov s-a născut în 1772, în satul ucrainean Medjeboz.

Stră-strănepot al lui Rabi Israel Ba`al Şem Tov, fondatorul mişcării hasidice, Rabi Nahman a atins un remarcabil grad de înţelepciune şi sfinţenie.

Familiarizat în mare măsură cu învăţăturile mistice ale Kabbalei şi având un simţ practic înnăscut, el a promovat onestitatea. simplitatea şi credinţa.

Cu multă îndemânare, a urzit minunate poveşti despre prinţese, uriaşi. cerşetori şi împăraţi. A vorbit lumii despre vindecare şi completitudine… despre a trăi viaţa din plin!

Încă din timpul vieţii, Rabi Nahman a atras o mulţime de devoţi foarte dăruiţi, oameni simpli şi erudiţi deopotrivă, care l-au privit ca fiind „învăţătorul“, sursa lor principală de ghidare şi susţinere în viaţa spirituală.

Chiar şi după trecerea lui în (umea de dincolo, în 1810) influenţa lui Rabi Nahman a rămas puternică. Învăţăturile sale s-au răspândit fie de la gură la ureche, fie prin intermediul scrierilor sale. Devoţii liniei sale continuă să-i studieze învăţăturile pentru a afla îndrumare şi inspiraţie spirituală. în zilele noastre, mişcarea pe care el a iniţiat-o este încă vibrantă şi în continuă creştere.


Cărţi de Rabi Nahman


Scaunul gol

Scaunul gol. Editura Sapienţia
CumpărDetalii carte

Pentru regăsirea speranţei şi bucuriei

Autor(i): Rabi Nahman
Editura: Sapienţia
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 112 (11x15 cm)
Preţ: 11,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Scaunul gol“ conţine perle spirituale din înţelepciunea fără vârstă a maestrului tradiţiei hasidice Rabi Nahman din Breslov.