0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Radmila Moacanin

Cărţi de Radmila Moacanin

Radmila Moacanin s-a născut în Belgrad, Serbia. A studiat la Geneva, New York şi Los Angeles şi a dobândit o diplomă în limbi străine, o diplomă de master în afaceri internaţionale ale Naţiunilor Unite, a realizat studii de master în servicii sociale şi a obţinut un doctorat în psihologie. A fost bursier Fulbright în Italia, a lucrat la Misiunea Permanentă a Birmaniei din cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, la Centrul Medical Universitar din New York şi la Centrul Medical al Universităţii din California de Sud. A participat în calitate de consultant în aplicarea Programului Naţional al Jurnalului Intensiv şi a fost lector invitat la Şcoala de Psihologie de la Moscova.

În prezent, Radmila Moacanin locuieşte în Los Angeles şi lucrează ca psihoterapeut, profesor adjunct la Universitatea din San Diego pentru Studii Integrative, şi este şi coordonator al unor sesiuni de retrageri în cadrul cărora predă Meditaţia Scrisului, în California. A călătorit mult în întreaga lume şi vorbeşte şase limbi. De mai bine de trei decenii, autoarea este o practicantă a budismului tibetan.


Cărţi de Radmila Moacanin


Esenţa psihologiei lui Jung şi budismul tibetan

Esenţa psihologiei lui Jung şi budismul tibetan. Editura Atman
CumpărDetalii carte

Căi orientale şi occidentale către Esenţă

Autor(i): Radmila Moacanin
Editura: Atman
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 180 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În această ediţie extinsă a clasicei sale introduceri, Radmila Moacanin ne poartă către punctele de intersecţie dintre budismul tibetan şi psihologia jungiană. Aparţinând unor culturi radical diferite, aceste două perspective împart idei izbitor de asemănătoare şi o preocupare comună către ceea ce Jung numea „experimentul extraordinar de a deveni conştient“.