0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Raluca Anton

Cărţi de Raluca Anton

Raluca Anton este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, şi a obţinut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie.

Pasionată de televiziune, colaborează din anul 2011 cu Look TV, unde realizează emisiunea „Jurnal de psiholog“.

Timp de doi ani a susţinut seminare pentru studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“, la materiile „Psihodiagnostic“ şi „Intervenţii şi diagnostic la copii“.

În prezent este managing partner la PsyLife Clinic şi susţine cursuri de formare profesională continua pentru specialiştii interesaţi de domeniul psihologiei şi psihoterapiei, fiind acreditată şi ca supervizor de către Colegiul Psihologilor.

Are numeroase participări la conferinţe şi lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internaţional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, Internaţional Journal of Psychology etc.).


Cărţi de Raluca Anton


Tulburările de comportament alimentar şi obezitatea la copii şi adolescenţi

Tulburările de comportament alimentar şi obezitatea la copii şi adolescenţi. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Autor(i): Violeta Enea, Adela Moldovan, Raluca Anton
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie clinică şi psihoterapie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 34,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Obiectivul cărţii este de a umple golurile de informaţie din literatura de specialitate disponibilă în limba română prin abordarea terapeutică a tulburărilor de comportament alimentar la copii şi adolescenţi.