0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Raluca Anton

Cărţi de Raluca Anton

Raluca Anton este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, și a obținut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie.

Pasionată de televiziune, colaborează din anul 2011 cu Look TV, unde realizează emisiunea „Jurnal de psiholog“.

Timp de doi ani a susținut seminare pentru studenții Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai“, la materiile „Psihodiagnostic“ și „Intervenții și diagnostic la copii“.

În prezent este managing partner la PsyLife Clinic și susține cursuri de formare profesională continua pentru specialiștii interesați de domeniul psihologiei și psihoterapiei, fiind acreditată și ca supervizor de către Colegiul Psihologilor.

Are numeroase participări la conferințe și lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internațional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, Internațional Journal of Psychology etc.).


Cărţi de Raluca Anton


Tulburările de comportament alimentar și obezitatea la copii și adolescenți

Autor(i): Violeta Enea, Adela Moldovan, Raluca Anton
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie clinică și psihoterapie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 34,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Obiectivul cărții este de a umple golurile de informație din literatura de specialitate disponibilă în limba română prin abordarea terapeutică a tulburărilor de comportament alimentar la copii și adolescenți.