0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Rana Conway

Cărţi de Rana Conway

Dr. Rana Conway este un renumit nutriţionist, cercetător şi autor din Marea Britanie.

Ea a absolvit King’s College London, instituţie în cadrul căreia a obţinut o diplomă universitară. Apoi şi-a susţinut şi finalizat doctoratul prin cercetări pe tema dietelor recomandate pentru femeile însărcinate, studiile sale fiind axate în special pe creşterea în greutate şi pe oportunitatea dietelor vegetariene.

Ulterior, a condus o echipă de cercetători britanici, care au iniţiat investigaţii la nivel internaţional privind efectele dietelor asupra tensiunii arteriale. De asemenea, a făcut cercetări în privinţa deficienţelor de fier manifestate la copii.

A predat diferite cursuri de nutriţie pentru studenţii din domeniul medical, a susţinut cursuri pentru moaşe, dar a instruit şi dieteticieni. A lucrat în calitate de consultant pentru University College London.

Este înscrisă ca membru în Nutrition Society şi deţine o licenţă de nutriţionist încă din 1998.

Rana Conway a scris în mod constant articole despre nutriţie pentru revistele de profil şi a colaborat cu NCT (cea mai mare instituţie caritabilă pentru părinţi din Marea Britanie), sprijinind familiile defavorizate în direcţia adoptării unei alimentaţii sănătoase.

De asemenea, a scris patru cărţi, care au apărut iniţial în limba engleză, fiind publicate ulterior în alte şase limbi. Toate cele patru cărţi abordează problema nutriţiei la femei însărcinate şi copii de vârste mici, domeniu în care autoarea este recunoscută ca fiind un expert.


Cărţi de Rana Conway


Fără mofturi la masă

Fără mofturi la masă. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să vă convingeţi copiii să mănânce bucuroşi alimente sănătoase

Autor(i): Dr. Rana Conway
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 21,19 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cum procedaţi, astfel încât să vă convingeţi copiii să mănânce cu uşurinţă alimente sănătoase? Urmaţi sfaturile prezentate în cartea de faţă de dr. Rana Conway, un renumit nutriţionist, cercetător şi autor din Marea Britanie. Dr. Conway s-a specializat de-a lungul anilor în alimentaţia sănătoasă pentru bebeluşi, copii mici şi femei însărcinate.