0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Rana Conway

Cărţi de Rana Conway

Rana Conway.
Rana Conway

Dr. Rana Conway este un renumit nutriționist, cercetător și autor din Marea Britanie.

Ea a absolvit King’s College London, instituție în cadrul căreia a obținut o diplomă universitară. Apoi și-a susținut și finalizat doctoratul prin cercetări pe tema dietelor recomandate pentru femeile însărcinate, studiile sale fiind axate în special pe creșterea în greutate și pe oportunitatea dietelor vegetariene.

Ulterior, a condus o echipă de cercetători britanici, care au inițiat investigații la nivel internațional privind efectele dietelor asupra tensiunii arteriale. De asemenea, a făcut cercetări în privința deficiențelor de fier manifestate la copii.

A predat diferite cursuri de nutriție pentru studenții din domeniul medical, a susținut cursuri pentru moașe, dar a instruit și dieteticieni. A lucrat în calitate de consultant pentru University College London.

Este înscrisă ca membru în Nutrition Society și deține o licență de nutriționist încă din 1998.

Rana Conway a scris în mod constant articole despre nutriție pentru revistele de profil și a colaborat cu NCT (cea mai mare instituție caritabilă pentru părinți din Marea Britanie), sprijinind familiile defavorizate în direcția adoptării unei alimentații sănătoase.

De asemenea, a scris patru cărți, care au apărut inițial în limba engleză, fiind publicate ulterior în alte șase limbi. Toate cele patru cărți abordează problema nutriției la femei însărcinate și copii de vârste mici, domeniu în care autoarea este recunoscută ca fiind un expert.

Dacă doriți mai multe informații despre Rana Conway puteți urma linkurile următoare:

twitter.com => Rana Conway


Cărţi de Rana Conway


Fără mofturi la masă

Cum să vă convingeți copiii să mănânce bucuroși alimente sănătoase

Autor(i): Dr. Rana Conway,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 216 (13x20 cm)
ISBN:9786065881266
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cum procedați, astfel încât să vă convingeți copiii să mănânce cu ușurință alimente sănătoase? Urmați sfaturile prezentate în cartea de față de dr. Rana Conway, un renumit nutriționist, cercetător și autor din Marea Britanie. Dr. Conway s-a specializat de-a lungul anilor în alimentația sănătoasă pentru bebeluși, copii mici și femei însărcinate.