0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Rebecca Eanes

Cărţi de Rebecca Eanes

Rebecca Eanes este creatoarea site-ului positive-parents.org și a comunității Positive Parenting: Toddlers and Beyond, pe Facebook. Pagina crește săptămânal cu mii de membri dornici să descopere binefacerile unei altfel de educații, în care cultivarea simțului răspunderii și căutarea soluțiilor împreună cu copilul dau rezultate mai bune decât pedepsele, exemplul autodisciplinei funcționează mai bine decât privațiunile și iubirea oferită necondiționat rezolvă mai multe probleme decât distanțarea de copilul care tocmai a greșit.

Autoare a mai multe bestselleruri despre parentingul pozitiv, Rebecca Eanes nu se consideră o expertă, ci o mesageră.

Scrie cu căldură și afecțiune, ca de la părinte la părinte, direct din tranșeele maternității.

De asemenea, contribuie în calitate de editor colaborator la revistele Creative Child și Baby Maternity, publică regulat în Motherly și activitatea ei este apreciată de Psychology Today, Mind Body Green, Maria Shriver, blogul Institutului Gottman, Boston Parents Paper, Brightly.

Cândva a avut curajul de a face o schimbare profundă: trecerea de la metodele tradiționale de creștere a copiilor la parentingul pozitiv.

În prezent, după opt ani de studiu independent și experiențe care i-au modelat percepțiile, este fericită să își îndrume cititorii pe calea bucuriei și a iubirii – pe cât de imperfectă, pe atât de luminoasă.

Din perspectiva mamei care și-a schimbat modul de gândire, trecând de la parenting tradițional la parenting pozitiv, Rebecca își împărtășește zilnic inspirația și înțelepciunea dobândite cu trudă, prin intermediul comunității sale tot mai numeroase de pe Facebook.

Transformarea propriei familii prin puterea apropierii sufletești a inspirat-o pe Rebecca să-și împărtășească experiența, în speranța că și alți părinți vor profita de beneficiile aplicării metodelor parentingului pozitiv.

Rebecca este căsătorită cu iubitul ei din liceu și adoră să consemneze în fiecare zi momentele minunate petrecute alături de cei doi fii ai ei.


Cărţi de Rebecca Eanes


Parenting pozitiv

Ghid esențial

Autor(i): Rebecca Eanes
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Convinsă că problemele vieții nu se rezolvă prin pedepse și că lipsa lor nu este totuna cu lipsa disciplinei, autoarea ne îndeamnă să ne apropiem sufletește de copiii noștri, fără teamă, și ne propune soluții simple cu ajutorul cărora putem ajunge la armonie în viața de familie.