0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Rebecca Eanes

Cărţi de Rebecca Eanes

Rebecca Eanes este creatoarea site-ului positive-parents.org şi a comunităţii Positive Parenting: Toddlers and Beyond, pe Facebook. Pagina creşte săptămânal cu mii de membri dornici să descopere binefacerile unei altfel de educaţii, în care cultivarea simţului răspunderii şi căutarea soluţiilor împreună cu copilul dau rezultate mai bune decât pedepsele, exemplul autodisciplinei funcţionează mai bine decât privaţiunile şi iubirea oferită necondiţionat rezolvă mai multe probleme decât distanţarea de copilul care tocmai a greşit.

Autoare a mai multe bestselleruri despre parentingul pozitiv, Rebecca Eanes nu se consideră o expertă, ci o mesageră.

Scrie cu căldură şi afecţiune, ca de la părinte la părinte, direct din tranşeele maternităţii.

De asemenea, contribuie în calitate de editor colaborator la revistele Creative Child şi Baby Maternity, publică regulat în Motherly şi activitatea ei este apreciată de Psychology Today, Mind Body Green, Maria Shriver, blogul Institutului Gottman, Boston Parents Paper, Brightly.

Cândva a avut curajul de a face o schimbare profundă: trecerea de la metodele tradiţionale de creştere a copiilor la parentingul pozitiv.

În prezent, după opt ani de studiu independent şi experienţe care i-au modelat percepţiile, este fericită să îşi îndrume cititorii pe calea bucuriei şi a iubirii – pe cât de imperfectă, pe atât de luminoasă.

Din perspectiva mamei care şi-a schimbat modul de gândire, trecând de la parenting tradiţional la parenting pozitiv, Rebecca îşi împărtăşeşte zilnic inspiraţia şi înţelepciunea dobândite cu trudă, prin intermediul comunităţii sale tot mai numeroase de pe Facebook.

Transformarea propriei familii prin puterea apropierii sufleteşti a inspirat-o pe Rebecca să-şi împărtăşească experienţa, în speranţa că şi alţi părinţi vor profita de beneficiile aplicării metodelor parentingului pozitiv.

Rebecca este căsătorită cu iubitul ei din liceu şi adoră să consemneze în fiecare zi momentele minunate petrecute alături de cei doi fii ai ei.


Cărţi de Rebecca Eanes


Parenting pozitiv

Parenting pozitiv. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Ghid esenţial

Autor(i): Rebecca Eanes
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Convinsă că problemele vieţii nu se rezolvă prin pedepse şi că lipsa lor nu este totuna cu lipsa disciplinei, autoarea ne îndeamnă să ne apropiem sufleteşte de copiii noştri, fără teamă, şi ne propune soluţii simple cu ajutorul cărora putem ajunge la armonie în viaţa de familie.