0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Richard A. Warshak

Cărţi de Richard A. Warshak

Dr. Richard A. Warshak este psiholog clinician şi cercetător, fiind, în acelaşi timp, un conferenţiar recunoscut la nivel mondial şi o autoritate în domeniile divorţului, custodiei şi psihologiei copiilor alienaţi.

Oferă consultanţă avocaţilor, specialiştilor în sănătate mintală şi părinţilor din Statele Unite şi nu numai.

Dr. Warshak a absolvit Midwood High School la vârsta de şaisprezece ani şi a terminat studiile de licenţă la Cornell University.

A obţinut titlul de doctor la Southwestern Medical Center din cadrul University of Texas, unde este în prezent profesor de psihologie şi laureat cu Distinguished Alumni Award.

Face parte din consiliul editorial a trei jurnale de specialitate. A fost consultant la Casa Albă, iar studiile sale sunt citate de instanţe şi organe legislative din întreaga lume.

A scris peste patruzeci şi cinci de articole academice, două cărţi şi un chestionar online adresat părinţilor şi folosit de experţii în domeniu.

Raportul său, în calitate de amicus curiae, despre impactul mutării asupra copiilor a influenţat o hotărâre judecătorească a Curţii Supreme din California care a devenit un punct de referinţă.

Dr. Warshak este protagonistul unui documentar realizat de PBS, iar munca sa a fost prezentată în presa scrisă şi audiovizuală internaţională, la posturi şi în publicaţii precum NBC, CBS, ABC, CNN, CTV, FOX, National Public Radio, New York Times, USA Today, Macleans, Washington Post, London Sunday Telegraph, Toronto Star, SEMANA şi Time.

Dr. Warshak trăieşte şi lucrează împreună cu soţia sa în Dallas, Texas.

Site-ul său oficial este www.warshak.com.


Cărţi de Richard A. Warshak


Divorţul toxic

Divorţul toxic. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Educaţia copiilor când părinţii se despart

Autor(i): Dr. Richard A. Warshak
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologia copilului & parenting
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 424 (13x20 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Aducând în discuţie numeroase cazuri concrete, psihologul Richard A. Warshak le arată părinţilor separaţi cum pot avea o relaţie armonioasă cu copiii lor, protejându-i de impulsurile vindicative sau de comportamentul toxic.