0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Robert Schmitz

Cărţi de Robert Schmitz

ROBERT „BOB“ SCHMITZ s-a născut în New York City şi a absolvit colegiul Universităţii Dayton din Ohio. Aşa cum afirmă el însuşi, două lucruri i-au transformat în profunzime viaţa: faptul că a citit cartea Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi şi faptul că a studiat un curs despre succes organizat de „Institutul pentru Motivarea Succesului“.

La vârsta de 30 de ani, Bob a cumpărat o franciză pentru un magazin. Mai târziu, a fost ales în consiliul de administraţie al companiei, ca reprezentat al celorlalţi proprietari de magazine. Pe la începutul anilor 80, Bob a deschis unul din primele magazine de închiriat casete video din Long Island. După ce a obţinut un succes enorm, şi-a vândut magazinele şi s-a mutat în Florida pentru a-şi continua aici creşterea personală şi spirituală.

La sfârşitul anului 1987, Bob a înfiinţat o nouă afacere, comercializând produse cosmetice pentru îngrijirea pielii şi părului. În următorii patru ani afacerea lui s-a extins la nivel naţional. El a încorporat în ea programe de training în care a aplicat tot ce ştia în domeniul dezvoltării personale. Aşa au apărut faimoasele seminare din seria „Pune-ţi în gând să devii milionar“, care a ajutat foarte mulţi oameni să obţină o calitate a vieţii la care înainte doar visaseră.

Bob s-a mutat în Pennsylvania în anul 2003 şi a înfiinţat împreună cu nişte prieteni o afacere de comercializare a dulciurilor. De atunci, compania lui s-a extins fantastic.


Cărţi de Robert Schmitz


Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Anthony R. Michalski, Robert Schmitz
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 209 (13x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului“ este o carte considerată clasică în domeniul ştiinţei minţii. Metodă completă de atingere a măiestriei de sine şi de realizare a scopurilor propuse, bazată pe „Sistemul Maestrului“, legendara carte a lui Charles F. Haanel.