0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Robert Schmitz

Cărţi de Robert Schmitz

ROBERT „BOB“ SCHMITZ s-a născut în New York City și a absolvit colegiul Universității Dayton din Ohio. Așa cum afirmă el însuși, două lucruri i-au transformat în profunzime viața: faptul că a citit cartea Folosește-ți mintea pentru a te îmbogăți și faptul că a studiat un curs despre succes organizat de „Institutul pentru Motivarea Succesului“.

La vârsta de 30 de ani, Bob a cumpărat o franciză pentru un magazin. Mai târziu, a fost ales în consiliul de administrație al companiei, ca reprezentat al celorlalți proprietari de magazine. Pe la începutul anilor 80, Bob a deschis unul din primele magazine de închiriat casete video din Long Island. După ce a obținut un succes enorm, și-a vândut magazinele și s-a mutat în Florida pentru a-și continua aici creșterea personală și spirituală.

La sfârșitul anului 1987, Bob a înființat o nouă afacere, comercializând produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului. În următorii patru ani afacerea lui s-a extins la nivel național. El a încorporat în ea programe de training în care a aplicat tot ce știa în domeniul dezvoltării personale. Așa au apărut faimoasele seminare din seria „Pune-ți în gând să devii milionar“, care a ajutat foarte mulți oameni să obțină o calitate a vieții la care înainte doar visaseră.

Bob s-a mutat în Pennsylvania în anul 2003 și a înființat împreună cu niște prieteni o afacere de comercializare a dulciurilor. De atunci, compania lui s-a extins fantastic.


Cărţi de Robert Schmitz