0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ross W. Greene

Cărţi de Ross W. Greene

Dr. Ross W. Greene a pus bazele abordării inovative, fundamentate ştiinţific, cunoscute acum sub numele de Soluţii colaborative şi proactive (SCP), descrisă în cartea de faţă şi în cărţile sale anterioare, „The Explosive Child“ şi „Lost at school“.

Dr. Green a activat timp de peste douăzeci de ani la catedra Facultăţii de medicină de la Harvard, iar în prezent este profesor asociat adjunct în Departamentul de Psihologie la Virginia Tech.

Totodată, el este directorul fondator al organizaţiei nonprofit Lives in the Balance (www.livesinthebalance.org), prin care sunt puse la dispoziţie, gratuit, o gamă variată de resurse online despre modelul SCP şi prin care sunt promovate drepturile copiilor cu probleme comportamentale, ale părinţilor lor, profesorilor şi altor aparţinători.


Cărţi de Ross W. Greene


Copilul temperamental

Copilul temperamental. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

O nouă abordare pentru a-i înţelege pe copiii imprevizibili

Autor(i): Dr. Ross W. Greene,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 26,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Sub îndrumarea competentă a autorului şi cu ajutorul sfaturilor sale practice, tu şi copilul tău veţi construi o relaţie nouă, bazată pe comunicare şi respect reciproc.

Pierdut şi regăsit

Pierdut şi regăsit. Editura ASCR
CumpărDetalii carte

Cum să îi ajutăm pe elevii cu probleme comportamentale (şi, astfel, pe toţi ceilalţi)

Autor(i): Dr. Ross W. Greene,
Editura: ASCR
Colecţia: Educaţie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 192 (16x24 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Atunci când îi tratăm pe copiii cu probleme comportamentale ca şi cum ar avea o întârziere în dezvoltare şi ne raportăm la ei cu aceeaşi compasiune şi aproximativ cu aceeaşi abordare pe care am avea-o faţă de orice altă dificultate de învăţare, ei se descurcă mult mai bine.