0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Roxana Zăvoianu
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Roxana Zăvoianu


Cărţi de Roxana Zăvoianu


Cultura legumelor din grupa verzei

Autor(i): Prof. univ. dr. Victor Popescu, Dr. Ing Roxana Zăvoianu,
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 127 (13x20 cm)
ISBN:9789731822884
Preţ: 11,56 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Cultura legumelor din grupa verzei“ este prima carte care apare într-o colecție nouă la editura M.A.S.T. și care, după modelul colecției de specii de pomi fructiferi tratate separat și nu sub titulatura generica de „Pomii fructiferi“, își propune o abordare mult mai detaliată a caracteristicilor biologice și de cultură a celor mai cunoscute legume cultivate la noi.

Cultura legumelor bulboase

Ceapă, usturoi, praz

Autor(i): Prof. univ. dr. Victor Popescu, Dr. Ing Roxana Zăvoianu,
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 78 (13x20 cm)
ISBN:9789731822907
Preţ: 9,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Cultura legumelor bulboase“ își propune să ofere legumicultorilor noțiunile absolut necesare pentru cultivarea plantelor legumicole bulboase în condiții cât mai performante, cu scopul de a realiza producții ridicate și de calitate superioară.

Cultura tomatelor, ardeiului și vinetelor

Autor(i): Prof. univ. dr. Victor Popescu, Dr. Ing Roxana Zăvoianu,
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 125 (13x20 cm)
Preţ: 13,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea „Cultura tomatelor, ardeiului și vinetelor“ sunt prezentate tehnologiile de cultură la legumele din grupa „solano-fructoase“ cu scopul de a oferi soluții practice pentru obținerea unor recolte bogate și de calitate. De asemeni, autorii insistă atât asupra importanței nutritive cât și a celei terapeutice aduse de aceste legume.