0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Roy Eugene Davis

Cărţi de Roy Eugene Davis

ROY EUGENE DAVIS este unul dintre foarte puţinii discipoli direcţi ai lui Paramahansa Yogananda care mai sunt încă în viaţă, el este un învăţător neobosit al practicii eliberatoare Kriya Yoga.

Născut în 1937 lângă Warren, Ohio (S.U.A.), Roy Eugene Davis şi-a început căutările spirituale la o vârstă foarte tânără. După întâlnirea cu „Autobiografia unui yoghin“, cartea lui Paramahansa Yogananda, în 1949, el a călătorit până la Los Angeles, California, unde şi-a întâlnit maestrul. După doi ani de practică intensă, fizică şi spirituală, progresele sale au fost recunoscute de Yogananda însuşi ca fiind demne de un discipol adevărat.

De atunci, Roy Eugene Davis a ţinut conferinţe şi cursuri despre meditaţie în întreaga lume. Cărţile sale au fost traduse în toate limbile de circulaţie şi se bucură de succes în întreaga lume, inclusiv în India, ţara de origine a maestrului său.

Roy Eugene Davis este fondatorul Centrului pentru Conştiinţă Spirituală (Center for Spiritual Awareness, CSA). El este de asemenea fondatorul editurii CSA Press, prin care a publicat cărţi în care şi-a sintetizat experienţa spirituală, cărţi de meditaţie, Ayurveda, Krya Yoga, precum şi periodice şi ghiduri de practică a meditaţiei.


Cărţi de Roy Eugene Davis


Bazele spirituale ale prosperităţii

Bazele spirituale ale prosperităţii. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): Roy Eugene Davis
Editura: Mix
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea este o prezentare a principiilor universal valabile care pot face ca prosperitatea şi succesul să devină o realitate incontestabilă pentru dumneavoastră, cu condiţia să le puneţi zilnic în practică.