0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Roy Eugene Davis

Cărţi de Roy Eugene Davis

Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

ROY EUGENE DAVIS este unul dintre foarte puținii discipoli direcți ai lui Paramahansa Yogananda care mai sunt încă în viață, el este un învățător neobosit al practicii eliberatoare Kriya Yoga.

Născut în 1937 lângă Warren, Ohio (S.U.A.), Roy Eugene Davis și-a început căutările spirituale la o vârstă foarte tânără. După întâlnirea cu „Autobiografia unui yoghin“, cartea lui Paramahansa Yogananda, în 1949, el a călătorit până la Los Angeles, California, unde și-a întâlnit maestrul. După doi ani de practică intensă, fizică și spirituală, progresele sale au fost recunoscute de Yogananda însuși ca fiind demne de un discipol adevărat.

De atunci, Roy Eugene Davis a ținut conferințe și cursuri despre meditație în întreaga lume. Cărțile sale au fost traduse în toate limbile de circulație și se bucură de succes în întreaga lume, inclusiv în India, țara de origine a maestrului său.

Roy Eugene Davis este fondatorul Centrului pentru Conștiință Spirituală (Center for Spiritual Awareness, CSA). El este de asemenea fondatorul editurii CSA Press, prin care a publicat cărți în care și-a sintetizat experiența spirituală, cărți de meditație, Ayurveda, Krya Yoga, precum și periodice și ghiduri de practică a meditației.


Cărţi de Roy Eugene Davis


Bazele spirituale ale prosperității

Bazele spirituale ale prosperității. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): Roy Eugene Davis
Editura: Mix
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea este o prezentare a principiilor universal valabile care pot face ca prosperitatea și succesul să devină o realitate incontestabilă pentru dumneavoastră, cu condiția să le puneți zilnic în practică.