0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ruediger Schache

Cărţi de Ruediger Schache

RUEDIGER SCHACHE este cercetător al conștiinței, autor de cărți, jurnalist independent, conducător de seminar, antrenor, lector.

După absolvirea studiilor de economie și psihologie, Ruediger Schache a lucrat mai mulți ani ca manager într-o întreprindere industrială de succes din Germania. Apoi, s-a hotărât să devină jurnalist și scriitor independent.

A călătorit mult prin SUA, Mexic și Asia și a petrecut doi ani într-un centru de tratament din Brazilia, ocazie cu care a urmat o serie de cursuri. Aceste cursuri au condus la o perspectivă profundă și holistică asupra relației dintre realitatea personală, iubire, relații și sensul existenței umane.

În prezent, prin seminarii, conferințe și discuții, el transmite o cunoaștere aprofundată a relațiilor interne și externe, abordând teme care ne determină viața.


Cărţi de Ruediger Schache


Cele 7 văluri din calea adevărului

Autor(i): Ruediger Schache
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 199 (14x18 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Calea spre adevăr duce prin șapte iluzii. Ele sunt ca niște văluri care ne țin departe de ceea ce este esențial. De îndată ce sunt înțelese și îndepărtate, totul în viață devine mult mai simplu și mai împlinit: conflictele se destramă, relațiile câștigă în profunzime și se creează spațiu pentru pace și stabilitate. Ruediger Schache te poartă, în șapte pași, prin procesul de eliberare.