0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Russ Roberts

Cărţi de Russ Roberts

Russ Roberts lucrează ca cercetător postdoctoral la Institutul Hoover din cadrul Universității Stanford.

Este, de asemenea, gazda unui podcast săptămânal intitulat EconTalk, care a primit titlul de podcastul anului la Premiile Weblog din 2008.

Acesta conține conversații de o oră cu autori, economiști și lideri din domeniul afacerilor. Printre invitații săi se numără Milton Friedman, Nassim Taleb, Christopher Hitchens, Marc Andreessen, Joseph Stiglitz și John Bogle.

Împreună cu John Papola, Roberts a realizat două videoclipuri rap despre ideile lui John Maynard Keynes și F.A. Hayek, care au înregistrat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube, au fost subtitrate în unsprezece limbi și sunt utilizate la cursuri în licee și facultăți din toată lumea.

Russ Roberts a scris și trei romane economice, în care utilizează ficțiunea pentru a preda lecții și idei despre economie: „The Price of Everything: A Parable of Possibility and Prosperity“, „The Invisible Heart: An Economic Romance“ și „The Choice: A Fable of Free Trade and Protectionism“.


Cărţi de Russ Roberts


Cum poate Adam Smith să vă schimbe viața

Un ghid inedit despre natura umană și fericire

Autor(i): Russ Roberts
Editura: Publica
Colecţia: Co-lecția de economie
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 208 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Cum poate Adam Smith să vă schimbe viața“, Roberts examinează capodopera uitată a lui Smith și găsește o comoară de cugetări practice și potrivite în orice epocă. Opiniile lui Smith despre natura umană sunt la fel de relevante astăzi ca acum trei sute de ani.