0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sarah Knight

Cărţi de Sarah Knight

Editoare, autoare şi absolventă cum laude a Universităţii Harvard (2000), unde a fost prima preşedintă de sex feminin a Hasty Pudding Theatricals, se aşteaptă de la o zi la alta să primească invitaţii pentru a vorbi în faţa studenţilor universităţii sale.

Sarah Knight locuieşte în Brooklyn (când este prea cald în New York) şi în Republica Dominicană (când nu este), împreună cu soţul ei şi cu motanul ei complet needucat, Doug.

În anul 2015 şi-a dat demisia din slujba ei corporatistă şi a devenit jurnalistă independentă, fapt care i-a permis să o doară din ce în ce mai mult în cot de ierni, şedinţe şi teleconferinţe, savurând în schimb din ce în ce mai mult zilele însorite şi băuturile mojito.


Cărţi de Sarah Knight


Arta magică a durutului în cot

Arta magică a durutului în cot. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Ce poţi face pentru a nu-ţi mai pierde timpul pe care nu îl ai cu oameni pe care nu îi suporţi, făcând lucruri pe care nu doreşti să le faci

Autor(i): Sarah Knight
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această parodie genială, ilară şi pragmatică a bestsellerului lui Marie Kondo, „Magia ordinii“, te învaţă cum poţi scăpa de obligaţiile nedorite, de ruşinea şi de vinovăţia asociate cu ele, implicându-te doar în acele situaţii şi alături de acele persoane care chiar te fac fericit.