0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Scott Berkun

Cărţi de Scott Berkun

Scott Berkun este autorul bestsellerurilor „The Myths of Innovation“ (2010) și „Making Things Happen“ (2008), ambele publicate la editura O’Reilly.

A lucrat la Microsoft între 1994 și 2003, ca manager de program pentru Internet Explorer, versiunile 1.0 până la 5.0, iar în 2003 și-a dat demisia, fixându-și obiectivul de a deveni scriitor.

Articole scrise de Scott Berkun au apărut în publicații prestigioase precum Washington Post, New York Times, Wired, Fast Company sau Forbes.

A ținut cursuri despre gândirea creativă la Universitatea din Washington și este invitat frecvent la posturile CNBC, MSNBC și NPR.


Cărţi de Scott Berkun


Confesiunile unui vorbitor public

Autor(i): Scott Berkun
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 280 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Managerilor și profesorilor – și oricui comunică și se așteaptă să fie ascultați – cartea „Confesiunile unui vorbitor public“ le oferă punctul de vedere al unui inițiat despre cum să prezinți idei într-un mod eficient.

Este o călătorie unică, distractivă și plină de învățăminte printre dificultățile și reușitele trăite de Scott de-a lungul celor peste 15 ani în care a ținut frecvent discursuri unor categorii diverse de persoane.

Anul meu fără pantaloni

WordPress.com și viitorul muncii

Autor(i): Scott Berkun
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 328 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte are două ambiții: în primul rând, să împărtășesc ceea ce am învățat într-un loc de muncă futurist și, în al doilea rând, să capturez povestea din spatele culiselor a unei echipe bune și a unei companii fascinante. Voi împărtăși ceea ce am învățat, ceea ce am iubit și ceea ce m-a înnebunit de plăcere.