0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Shakti Gawain

Cărţi de Shakti Gawain

Shakti Gawain a studiat psihilogia și dansul la Reed College și la Universitatea din California, iar după absolvire a călătorit timp de doi ani în Europa și Asia, studiind filozofii orientale, meditația și yoga. După revenirea în America, s-a implicat în mișcarea pentru potențialul uman, citind intens și lucrând cu diverși instructori.

Aflată în postura unui magistru cald, echilibrat și inspirat, Shakti ține seminarii pe plan internațional și conduce ateliere de lucru în toată lumea. Timp de mai bine de douăzeci de ani, a ajutat mii de oameni să învețe să aibă încredere în forțele proprii și să acționeze în virtutea adevărului lăuntric, pentru a ajunge astfel să-și elibereze și să-și dezvolte creativitatea în toate domeniile de existență.

Este autoarea cărțior: Living în the Light. A Guide to Personal and Planetary Transformation (1986), Return to the Garden (1989), The Path of Transformation (1993), Vizualizarea creativă (1995), Creating True Prosperity (1997), Cele patru niveluri ale vindecării (1997).


Cărţi de Shakti Gawain


Dezvoltarea intuiției

Dezvoltarea intuiției. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Ghid practic pentru viața de zi cu zi

Autor(i): Shakti Gawain
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea de față, autoarea de succes Shakti Gawain ne ghidează în ceea ce reprezintă cea mai semnificativă activitate pe care o putem întreprinde: dezvoltarea intuiției și transformarea ei în principala forță călăuzitoare care ne va îndruma corect în toate aspectele existenței.