0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Shakti Gawain

Cărţi de Shakti Gawain

Shakti Gawain a studiat psihilogia şi dansul la Reed College şi la Universitatea din California, iar după absolvire a călătorit timp de doi ani în Europa şi Asia, studiind filozofii orientale, meditaţia şi yoga. După revenirea în America, s-a implicat în mişcarea pentru potenţialul uman, citind intens şi lucrând cu diverşi instructori.

Aflată în postura unui magistru cald, echilibrat şi inspirat, Shakti ţine seminarii pe plan internaţional şi conduce ateliere de lucru în toată lumea. Timp de mai bine de douăzeci de ani, a ajutat mii de oameni să înveţe să aibă încredere în forţele proprii şi să acţioneze în virtutea adevărului lăuntric, pentru a ajunge astfel să-şi elibereze şi să-şi dezvolte creativitatea în toate domeniile de existenţă.

Este autoarea cărţior: Living în the Light. A Guide to Personal and Planetary Transformation (1986), Return to the Garden (1989), The Path of Transformation (1993), Vizualizarea creativă (1995), Creating True Prosperity (1997), Cele patru niveluri ale vindecării (1997).


Cărţi de Shakti Gawain


Dezvoltarea intuiţiei

Dezvoltarea intuiţiei. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Ghid practic pentru viaţa de zi cu zi

Autor(i): Shakti Gawain
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea de faţă, autoarea de succes Shakti Gawain ne ghidează în ceea ce reprezintă cea mai semnificativă activitate pe care o putem întreprinde: dezvoltarea intuiţiei şi transformarea ei în principala forţă călăuzitoare care ne va îndruma corect în toate aspectele existenţei.