0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Shann Nix Jones

Cărţi de Shann Nix Jones

Shann Nix Jones.
Shann Nix Jones

Shann Nix Jones este soție, mamă, bunică, autor, inovator, consilier nutrițional și fan al sănătății naturale.

Shann Nix Jones a fost o adevărată fată americană de oraș, până când s-a îndrăgostit de un fermier galez, la vârsta de 41 de ani.

Shann și partenerul ei, Rich, și-au dat seama că pot face ceva extraordinar când au început să lucreze cu laptele de capră și l-au folosit pentru a vindeca eczema fiului lor. Au decis să renunțe la slujbele lor și să încerce să se dedice complet afacerii cu lapte de capră.

În aprilie 2011, cuplul și-a lansat afacerea online, Chuckling Goat (Capra Chicotitoare), vânzând săpunuri destinate vindecării diverselor probleme de sănătate, creme și băuturi pe bază de chefir probiotic, pe care le produc manual la fermă. Lansarea a fost un mare succes, iar astăzi, produsele lor făcute în casă și premiate sunt disponibile peste tot în Marea Britanie.

Momentan, dețin 30 de capre, care au devenit parte din familie.

Dacă doriți mai multe informații despre Shann Nix Jones puteți urma linkurile următoare:

facebook.com => Shann Nix Jones


Cărţi de Shann Nix Jones


Secrete de la Capra Chicotitoare

Cum o turmă de capre mi-a salvat familia și a dus la fondarea unei afaceri care a devenit un fenomen de sănătate naturală

Autor(i): Shann Nix Jones
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: ___ (13x20 cm)
ISBN:9786069132340
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Shann Jones descrie o călătorie aproape magică, de la a fi o jurnalistă de succes la a deveni fermieră la o fermă de capre și antreprenoare în domeniul produselor naturale.