0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Shirzad Chamine

Cărţi de Shirzad Chamine

Shirzad Chamine este psiholog, doctor în neuroştiinţe; a absolvit un master în inginerie electrică şi un MBA la Universitatea Stanford.

Shirzad Chamine a fost CEO al celei mai mari organizaţii de coaching şi training din lume – Coaches Training Institute (CTI) –, coordonând proiecte la care au participat numeroşi formatori şi manageri din companiile aflate în topul Fortune 500.

În prezent, susţine cursuri la Universitatea Stanford, predând un program de formare şi dezvoltare a Inteligenţei Pozitive.

Site-ul său oficial, unde se găsesc informaţii detaliate despre acest program, dar şi chestionare, fişiere audio, prezentări video şi articole pentru a vă ghida în deprinderea abilităţilor necesare Inteligenţei Pozitive, este PositiveIntelligence.com.

Psiholog şi doctor în neuroştiinţe, Shirzad Chamine a definit şi aplicat o nouă abordare cu scopul împlinirii personale şi profesionale – perspectiva Înţeleptului (fundamentată pe utilizarea Inteligenţei Pozitive –PQ), care s-a dovedit atât de eficientă, încât Shirzad Chamine a devenit celebru pentru modelul Creierului PQ, pe care îl predă, în prezent, atât la Universitatea Stanford, cât şi în cadrul a numeroase seminare ţinute pretutindeni în lume.


Cărţi de Shirzad Chamine


Inteligenţa pozitivă

Inteligenţa pozitivă. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

De ce doar 20% dintre oameni şi echipe îşi ating adevăratul potenţial şi cum îl poţi atinge tu pe al tău

Autor(i): Shirzad Chamine
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Shirzad Chamine vă invită să vă faceţi abonament la sala de gimnastică pentru muşchii creierului. Dar nu pentru muşchii Creierului Supravieţuitor, acela care îi ascunde cu dibăcie pe cei zece Sabotori interiori ce vă pun piedică zi de zi în orice întreprindeţi, ci pentru muşchii Creierului PQ (fundaţia Inteligenţei Pozitive – PQ) unde locuieşte Înţeleptul interior care îi poate supune, cu strategii eficiente, în doar câteva săptămâni, pe toţi Sabotorii.