0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sir John Whitmore

Cărţi de Sir John Whitmore

Sir John Whitmore este un gânditor strălucit în leadership și schimbare organizațională. În plus, lucrează pentru companii multinaționale cu scopul de a crea o cultură de coaching în activitatea de management și în programele de leadership.

A scris cinci cărți despre sport, leadership și coaching, cea mai cunoscută dintre ele fiind „Coaching for Performance“ cu peste 500.000 de exemplare vândute și tradusă în 22 limbi.

Pentru activitatea sa, Whitmore a primit Premiul Președintelui Federației Internaționale de Coaching și a fost considerat de către cotidianul „Independent“ business-coach-ul nr. 1 din lume.

„Sir John Whitmore“ a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery și David Whitaker. Ei au fost primii care au definit activitățile de coaching și au creat un proces de învățare experiențială destinat depășirii obstacolelor interne ce ne stau în calea succesului precum frica, îndoiala și convingerile limitative.


Cărţi de Sir John Whitmore


Coaching pentru performanță

Practica și principiile coachingului și ale leadershipului

Autor(i): Sir John Whitmore
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 244 (14x20 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Coaching pentru performanță“ ilustrează ceea ce înseamnă coaching cu adevărat, la ce folosește, când și în ce măsură poate fi folosit și cine îl poate practica așa cum trebuie.