0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sir John Whitmore

Cărţi de Sir John Whitmore

Sir John Whitmore este un gânditor strălucit în leadership şi schimbare organizaţională. În plus, lucrează pentru companii multinaţionale cu scopul de a crea o cultură de coaching în activitatea de management şi în programele de leadership.

A scris cinci cărţi despre sport, leadership şi coaching, cea mai cunoscută dintre ele fiind „Coaching for Performance“ cu peste 500.000 de exemplare vândute şi tradusă în 22 limbi.

Pentru activitatea sa, Whitmore a primit Premiul Preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Coaching şi a fost considerat de către cotidianul „Independent“ business-coach-ul nr. 1 din lume.

„Sir John Whitmore“ a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery şi David Whitaker. Ei au fost primii care au definit activităţile de coaching şi au creat un proces de învăţare experienţială destinat depăşirii obstacolelor interne ce ne stau în calea succesului precum frica, îndoiala şi convingerile limitative.


Cărţi de Sir John Whitmore


Coaching pentru performanţă

Coaching pentru performanţă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Practica şi principiile coachingului şi ale leadershipului

Autor(i): Sir John Whitmore
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 244 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Coaching pentru performanţă“ ilustrează ceea ce înseamnă coaching cu adevărat, la ce foloseşte, când şi în ce măsură poate fi folosit şi cine îl poate practica aşa cum trebuie.