0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sophia Amoruso

Cărţi de Sophia Amoruso

Sophia Amoruso şi-a petrecut anii adolescenţei făcând autostopul, furând mărunţişuri şi mâncând din tomberoane.

Până să împlinească 22 de ani se resemnase cu munca, dar încă era falită, nu avea nicio perspectivă şi se angajase într-un loc mediocru doar pentru că avea nevoie de asigurare medicală.

Astfel a început să vândă haine vintage pe eBay.

Opt ani mai târziu, a fondat şi a devenit director economic şi director de creaţie al Nasty Gal, o companie care vinde online haine cu amănuntul şi care valorează acum mai mult de 100 de milioane de dolari şi are mai bine de 350 de angajaţi.

În 2012, NastyGal a fost considerată de revista Inc. drept „comerciantul cu amănuntul cu cea mai mare creştere“.

Sophia nu a fost niciodată un CEO tipic şi a scris „#GIRLBOSS“ pentru cei din exterior (dar şi din interior) care caută o cale unică spre succes, chiar şi atunci când calea este foarte nesigură şi presărată cu negativişti.

„#GIRLBOSS“ este prima carte a autoarei, iar banii câştigaţi de pe urma vânzării acesteia vor fi donaţi Fundaţiei GIRLBOSS.

Sophia Amoruso locuieşte la Los Angeles.


Cărţi de Sophia Amoruso


#Girlboss

#Girlboss. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Sophia Amoruso
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 224 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fiind plină de îndemnuri brute pentru trezirea la realitate („Nu eşti un fulg de nea special“), de observaţii oneste şi pătrunzătoare („Eşecul este invenţia ta“) şi de poveşti din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal, „#GIRLBOSS“ vorbeşte despre foarte multe lucruri.