0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Spencer Johnson

Cărţi de Spencer Johnson

DR. SPENCER JOHNSON este preşedinte al Candle Communications Corporation, autor prolific, publicist, lector şi consultant în comunicaţii.

A scris mai multe cărţi de medicină şi psihologie, şi-a obţinut licenţa în psihologie la University of Southern California, doctoratul în medicină la Royal College of Surgeons din Irlanda şi a fost angajat la Harvard Medical School şi Clinica Mayo.

Dr. Spencer Johnson a fost director medical pentru comunicare la Medtronic, firmă ce a fost unul dintre primii producători ai dispozitivelor cardiace pacemakers, şi a fost, de asemenea, membru în echipa de experţi a Institutului pentru Ştiinţe Interdisciplinare din Minneapolis.

Dr. Spencer Johnson a fost consultant pe probleme de comunicare la Center for the Study of Person, Human Dimensions in Medicine Program şi la Office of Continuing Education de pe lângă School of Medicine, University of California din La Jolla, California.


Cărţi de Spencer Johnson


Cine mi-a luat Caşcavalul?

Cine mi-a luat Caşcavalul?. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Spencer Johnson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 17,34 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea e o poveste creată de autor pentru a-l ajuta să facă faţă unei schimbări dificile din viaţa sa. După 10 ani, ea se numără printre primele 10 cele mai citite cărţi din lume. Această performanţă se datorează faptului că autorul reuşeşte să pună la dispoziţia cititorului o imagine realistă despre felul în care pot fi abordate schimbările care intervin în viaţa fiecăruia, în timpurile noastre.

Da sau Nu

Da sau Nu. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Spencer Johnson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 135 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„DA sau NU“ este un ghid pentru decizii eficiente. Asumarea lui DA sau NU ne permite să ne responsabilizăm pe noi înşine, acesta fiind primul pas în orice acţiune. Dacă vrei să ştii ce poţi face tu cu ceea ce a făcut viaţa din tine până în acest moment, studiază şi aplică acest sistem practic, genial, pus la dispoziţia noastră prin intermediul cărţii „DA sau NU“.

Manager la minut

Manager la minut. Editura
Detalii carte

Autor(i): Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 139 (13x20 cm)
Preţ: 17,34 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Manager la minut“ a fost vândută în 13 milioane de exemplare şi a fost tradusă în 37 de limbi.De-a lungul timpului milioane de manageri din companii de vârf dar şi din micile afaceri, au aplicat tehnicile prezentate în această carte şi astfel şi-au mărit productivitatea şi au obţinut prosperitate pe plan profesional dar şi personal.