0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sri Vasudeva

Cărţi de Sri Vasudeva

SRI VASUDEVA s-a născut în Trinidadul central în anul 1954. De la o vârstă fragedă, a fost fascinat de învăţăturile Yoga. La vârsta de 20 de ani, dezamăgit de preocupările lumeşti, el a simţit o dorinţă puternică de realizare a Sinelui. În 1975 a călătorit în India, căminul lui strămoşesc şi un pământ renumit pentru marii Maeştri Spirituali. Acolo Energia Divină din el s-a trezit şi a început o intensă transformare spirituală care a durat trei ani. Disciplina sa spirituală a culminat cu o perioadă de 40 de zile de intense şi profunde experienţe yoghine, în urma cărora el a ajuns într-o stare de deplină pace lăuntrică şi în unitate cu Divinul.

În 1993 a renunţat la toate poziţiile lumeşti, pentru un singur scop – înălţarea spirituală a umanităţii. Misiunea sa este să ilumineze umanitatea astfel încât să creeze o lume în care pacea, iubirea şi armonia vor triumfa. El este fondatorul şi conducătorul spiritual al Ashramului Yoga Blue Star – o organizaţie non-profit care urmăreşte să promoveze dezvoltarea la nivel fizic, mental şi spiritual al fiinţei noastre.

El conduce seminarii de meditaţii şi colocvii în Trinidad şi Tobago, care au transformat vieţile a sute de căutători spirituali. Învăţăturile lui sunt universale şi nu aparţin nici unei religii. El ne învaţă să pătrundem înăuntru fiinţei noastre şi să ne realizăm divinitatea înnăscută. „Caută-L pe Dumnezeu în tine“, spune el „şi tot ceea ce este al Lui va fi al tău“.

Site-ul său este: www.blue-star.org


Cărţi de Sri Vasudeva


Voi sunteţi lumină

Voi sunteţi lumină. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Sri Vasudeva
Editura: For You
Anul apariţiei: 2003
Pagini: 194 (14x20 cm)
Preţ: 9,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fiecare mesaj din această carte este o sursă de vedere interioară şi inspiraţie, ce ne ajută să ne clarificăm experienţele personale în această lume şi ne ghidează dezvoltarea noastră spiritual spre o viaţă mai plină de sens, de aspiraţii şi mai împlinită în fiecare moment.

Divinitatea lăuntrică

Divinitatea lăuntrică. Editura For You
CumpărDetalii carte

O călătorie spre descoperirea de sine

Autor(i): Sri Vasudeva
Editura: For You
Pagini: 164 (14x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O nouă carte a lui Sri Vasudeva, autorul best-seler-ului „voi sunteţi lumină“, care ne conduce spre a ne găsi divinitatea launtrică. Cartea e foarte utilă celor care vor să trăiască iubirea necondiţionată şi care vor să-l descopere pe Dumnezeu.