0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Stephen E. Lucas

Cărţi de Stephen E. Lucas

Stephen E. Lucas este profesor de comunicare și profesor Evjue‑Bascom de științe umaniste la University of Wisconsin – Madison.

Este licențiat al University of California, Santa Barbara, iar diploma de master și titlul de doctor le‑a obținut la Penn State University.

Este recunoscut atât pentru activitatea sa de cercetător, cât și ca profesor.

Prima sa carte, Portents of Rebellion: Rhetoric and Revolution în Philadelphia, 1765‑1766, a fost distinsă cu Golden Anniversary Award, oferit de Național Communication Association, și a fost nominalizata la premiul Pulitzer.

Cea mai recentă carte a sa este Words of a Century: The Top 100 American Speeches, 1900‑1999 (2009).

A primit o serie de distincții pentru activitatea sa în domeniul educațional, printre care Chancellor Award for Excellence în Teaching acordat de University of Wisconsin și Donald Ecroyd Award din partea Național Communication Association, pentru performanțe remarcabile în învățământul superior.

Cursul său despre retorica revoluțiilor și campaniilor electorale se număra printre cele mai populare cursuri din campus și a fost selectat de două ori pentru a fi radiodifuzat în întregul stat de către Wisconsin Public Radio.

Profesorul Lucas apare în programul realizat de Education Video Group despre istoria discursurilor publice americane și în documentarul despre Declarația de Independență difuzat de canalul de televiziune History. Coordonează cursul introductiv de retorică de la University of Wisconsin – Madison încă din 1973.

De‑a lungul anilor, a făcut numeroase inovații în domeniul pedagogiei și a supervizat instruirea a sute de asistenți licențiați. Pe lângă participarea la ateliere și colocvii pe tema discursului public, la instituții de învățământ din Statele Unite, este membru al juriului în cele mai importante concursuri naționale de discurs public în limba engleză desfășurate în China, preda la numeroase universități din China și coordonează ateliere pentru instructorii chinezi din domeniu.


Cărţi de Stephen E. Lucas


Arta de a vorbi în public

Autor(i): Stephen E. Lucas
Editura: Polirom
Colecţia: Practic
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 408 (16x23 cm)
Preţ: 49,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Carte de referință, publicată în numeroase ediții, „Arta de a vorbi în public“ oferă celor interesați toate informațiile necesare pregătirii și susținerii unui discurs.

Stephen E. Lucas își fundamentează demersul pe teoriile clasice și contemporane ale retoricii, pe care le valorifica într-o manieră practică, propunând diferite activități pentru exersarea abilitaților oratorice.

De la alegerea subiectului și documentare, până la organizarea materialului și maniera de…