0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Stephen E. Lucas

Cărţi de Stephen E. Lucas

Stephen E. Lucas este profesor de comunicare şi profesor Evjue‑Bascom de ştiinţe umaniste la University of Wisconsin – Madison.

Este licenţiat al University of California, Santa Barbara, iar diploma de master şi titlul de doctor le‑a obţinut la Penn State University.

Este recunoscut atât pentru activitatea sa de cercetător, cât şi ca profesor.

Prima sa carte, Portents of Rebellion: Rhetoric and Revolution în Philadelphia, 1765‑1766, a fost distinsă cu Golden Anniversary Award, oferit de Naţional Communication Association, şi a fost nominalizata la premiul Pulitzer.

Cea mai recentă carte a sa este Words of a Century: The Top 100 American Speeches, 1900‑1999 (2009).

A primit o serie de distincţii pentru activitatea sa în domeniul educaţional, printre care Chancellor Award for Excellence în Teaching acordat de University of Wisconsin şi Donald Ecroyd Award din partea Naţional Communication Association, pentru performanţe remarcabile în învăţământul superior.

Cursul său despre retorica revoluţiilor şi campaniilor electorale se număra printre cele mai populare cursuri din campus şi a fost selectat de două ori pentru a fi radiodifuzat în întregul stat de către Wisconsin Public Radio.

Profesorul Lucas apare în programul realizat de Education Video Group despre istoria discursurilor publice americane şi în documentarul despre Declaraţia de Independenţă difuzat de canalul de televiziune History. Coordonează cursul introductiv de retorică de la University of Wisconsin – Madison încă din 1973.

De‑a lungul anilor, a făcut numeroase inovaţii în domeniul pedagogiei şi a supervizat instruirea a sute de asistenţi licenţiaţi. Pe lângă participarea la ateliere şi colocvii pe tema discursului public, la instituţii de învăţământ din Statele Unite, este membru al juriului în cele mai importante concursuri naţionale de discurs public în limba engleză desfăşurate în China, preda la numeroase universităţi din China şi coordonează ateliere pentru instructorii chinezi din domeniu.


Cărţi de Stephen E. Lucas


Arta de a vorbi în public

Arta de a vorbi în public. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Autor(i): Stephen E. Lucas
Editura: Polirom
Colecţia: Comunicare, relaţii publice
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 408 (16x23 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Carte de referinţă, publicată în numeroase ediţii, „Arta de a vorbi în public“ oferă celor interesaţi toate informaţiile necesare pregătirii şi susţinerii unui discurs.

Stephen E. Lucas îşi fundamentează demersul pe teoriile clasice şi contemporane ale retoricii, pe care le valorifica într-o manieră practică, propunând diferite activităţi pentru exersarea abilitaţilor oratorice.

De la alegerea subiectului şi documentare, până la organizarea materialului şi maniera de…