0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Steve Meyerowitz

Cărţi de Steve Meyerowitz

Steve Meyerowitz și-a început călătoria către o sănătate mai bună în anul 1973, tocmai pentru a se vindeca el însuși de alergiile severe și astmul care îi afectaseră întreaga viata. După două luni în care a ținut o dietă vegetariană, cu hrană vie, simptomele au dispărut. După aproape 20 de ani de dezamagire provocată de medicina convențională, Steve Meyerowitz și-a redobândit sănătatea prin propriul program de purificare, îmbunătățire a stilului de viață, exerciții fizice, post, sucuri și hrană vie.

În 1977, a fost desemnat „Sproutman“ (specialistul în germinare) de către revista „Vegetarian Times Magazine“ într-un articol în care s-a vorbit despre ideile sale inovatoare legate de germinare și despre rețetele lui cu germeni.

În prezent, este unul dintre partizanii de frunte ai germinării, sucurilor naturale, postului alimentar, al grădinăritului de interior, hranei neprelucrate și al folosirii apei pure, propunându-ne în cartea lui, „Germenii - mâncarea miraculoasă“ un nou concept de alimentație mult mai sănătoasă.


Cărţi de Steve Meyerowitz


Combinarea alimentelor și digestia

Combinarea alimentelor și digestia. Editura Benefica
Detalii carte

101 modalități prin care să-ți îmbunătățești digestia

Autor(i): Steve Meyerowitz
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 30,83 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Digestia ta te energizează și te hrănește? Sau ai o digestie și o eliminare care îți provoacă stres, te devitalizează și îți scurtează viața? Această carte ghid te îndrumă pas cu pas prin procesul care te ajută să scapi de indigestie și să-ți hrănești mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi.

Germenii mâncarea miraculoasă

Germenii mâncarea miraculoasă. Editura Benefica
Detalii carte

Ghidul complet pentru germinarea semințelor

Autor(i): Steve Meyerowitz
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 253 (13x20 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Germenii, hrana secolului XXI, sunt ușor de produs în orice anotimp și în orice condiții, reprezentând importante surse de nutrienți pentru orice persoană care vrea să aibă o viață lungă și sănătoasă.