0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Susan Cain

Cărţi de Susan Cain

Susan Cain este cofondatoarea companiei Quiet Revolution LLC și autoarea cărții „Quiet: Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare“, bestseller New York Times, tradusă în 36 de limbi și numită de revista Fast Company cea mai bună carte a anului.

Prezentarea ei la TED Talks, „Puterea introvertiților“, a zdrobit toate recordurile, având peste 25 de milioane de vizualizări.

A ținut mai multe prezentări la Microsoft, Google, U.S. Treasury, S.E.C, Harvard, Yale, West Point și U.S. Naval Academy.

Este absolventă cum laude a Facultăților de Drept de la Princeton și Harvard.

În 2014, a făcut un parteneriat cu Steelcase, o companie de design interior pentru birouri, creând Susan Cain Quiet Spaces, cu o gamă de aranjamente arhitecturale, mobilier, materiale și tehnologie care să susțină introvertiții la locul lor de muncă.

Locuiește în Hudson River Valley, alături de soțul ei și de cei doi fii ai lor.


Cărţi de Susan Cain


Puterea tăcută

Forța secretă a introvertiților

Autor(i): Susan Cain, Gregory Mone, Erica Moroz
Editura: Pandora M
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un temperament liniștit este o superputere ascunsă!

Introvertiții au realizat lucruri incredibile datorită temperamentului lor liniștit, nu în ciuda acestuia.

Acceptă-te și prețuiește-te pe tine însuți așa cum ești. Lumea are nevoie de tine și există atât de multe moduri în care poți face ca felul tău tăcut de a fi să se impună în fața celorlalți. Gândește-te la această carte ca la un ghid care te ajută să-ți valorifici calitățile și abilitățile extraordinare pe care le ai deja.

Quiet

Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare

Autor(i): Susan Cain
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 464 (14x21 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cel puțin o treime dintre persoanele pe care le cunoaștem sunt introvertite – preferă să asculte, în loc să vorbească; inovează și creează, dar nu le place să se autopromoveze; se descurcă mai bine să lucreze de unii singuri, decât în echipă.