0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Susan Forward

Cărţi de Susan Forward

Susan Forward.
Susan Forward

Dr. Susan Forward este un terapeut de renume. Cu timpul însă, a devenit cunoscută și ca autoare, reputație la construirea căreia au contribuit și conferințele susținute de ea, dar și prezența constantă la diverse talk-show-uri.

De menționat că este, de peste șase ani, prezentatoarea unei emisiuni difuzate pe postul de radio ABC Talk.

Dincolo de activitățile desfășurate în cadrul cabinetului ei particular, Susan Forward a asigurat servicii de terapie și de consiliere pedagogică, precum și consultanță pentru multe instituții cu profil medical din California de Sud.

Prin activitățile, cărțile și emisiunea ei radiofonică, Susan Forward le-a deschis atât femeilor, cât și bărbaților ochii către o lume clădită pe încredere, forță spirituală și independență în plan emoțional.

Dacă doriți mai multe informații despre Susan Forward puteți urma linkurile următoare:

facebook.com => Susan Forward


Cărţi de Susan Forward


Părinții toxici

Vindecă-ți rănile din copilărie și reia controlul asupra vieții tale

Autor(i): Dr. Susan Forward,
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2024
Pagini: 312 (13x20 cm)
ISBN:9786067560213
Preţ: 44,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În acest ghid de dezvoltare personală, dr. Susan Forward descrie o sumedenie de studii de caz din practica ei privată, citându-și adeseori clienții – copii deveniți adulți ai unor părinți toxici – pentru a te ajuta să te eliberezi de tiparele frustrante ale relației tale cu părinții, descoperind o lume nouă a încrederii în sine, puterii interioare și independenței emoționale.