0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Susan Fowler

Cărţi de Susan Fowler

Susan Fowler are peste 30 de ani de experienţă în domeniul leadershipului şi lucrează ca cercetător, consultant şi coach.

Este unul dintre experţii de vârf din domeniul dezvoltării personale şi a condus strategia de dezvoltare a programului Motivaţia Optimă al companiei Ken Blanchard.

Acesta a fost implementat în organizaţii din întreaga lume, printre care Microsoft, CVS, NASA, Institutul Catolic pentru Leadership, H&R Block, Mattel etc.

Graţie experienţei vaste şi a cunoştinţelor acumulate în cei cincisprezece ani în care a lucrat în domeniile publicităţii, vânzărilor, producţiei şi marketingului, Susan Fowler a dezvoltat metode şi instrumente destinate atât liderilor, cât şi angajaţilor acestora, prin care să poată dobândi mentalitatea şi setul de abilităţi necesare atingerii unui nivel al succesului cât mai înalt.


Cărţi de Susan Fowler


Noua ştiinţă a motivării

Noua ştiinţă a motivării. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să conduci, să energizezi şi să implici prin Metoda Motivaţiei Optime

Autor(i): Susan Fowler
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 226 (20x14 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Metoda Motivaţiei Optime pe care o propune şi pe care o ilustrează cu exemple din viaţa reală le arată liderilor cum să-i scape pe oameni de dependenţa de recompensele externe şi cum să-i ajute să descopere modul în care ceea ce fac la serviciu le poate împlini nevoile psihologice fundamentale – de autonomie, de afiliere şi de competenţă.