0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Susan Fowler

Cărţi de Susan Fowler

Susan Fowler are peste 30 de ani de experiență în domeniul leadershipului și lucrează ca cercetător, consultant și coach.

Este unul dintre experții de vârf din domeniul dezvoltării personale și a condus strategia de dezvoltare a programului Motivația Optimă al companiei Ken Blanchard.

Acesta a fost implementat în organizații din întreaga lume, printre care Microsoft, CVS, NASA, Institutul Catolic pentru Leadership, H&R Block, Mattel etc.

Grație experienței vaste și a cunoștințelor acumulate în cei cincisprezece ani în care a lucrat în domeniile publicității, vânzărilor, producției și marketingului, Susan Fowler a dezvoltat metode și instrumente destinate atât liderilor, cât și angajaților acestora, prin care să poată dobândi mentalitatea și setul de abilități necesare atingerii unui nivel al succesului cât mai înalt.


Cărţi de Susan Fowler


Noua știință a motivării

Cum să conduci, să energizezi și să implici prin Metoda Motivației Optime

Autor(i): Susan Fowler
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 226 (20x14 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Metoda Motivației Optime pe care o propune și pe care o ilustrează cu exemple din viața reală le arată liderilor cum să-i scape pe oameni de dependența de recompensele externe și cum să-i ajute să descopere modul în care ceea ce fac la serviciu le poate împlini nevoile psihologice fundamentale – de autonomie, de afiliere și de competență.