0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Susie Vaugham

Cărţi de Susie Vaugham

SUSIE VAUGHAN locuieşte la ţară, în Gwent, South Wales, cu soţul ei şi trei copii. După ce a terminat şcoala, s-a calificat şi a lucrat ca jurnalistă la South Wales Argus.

Susie Vaughan a confecţionat primul coş dintr-o salcie care se prăbuşise lângă un pârâu din zonă, folosind instrucţiunile dintr-o revistă. Împletitul ei de coşuri a început ca un hobby, dar în curând ea a decis să se specializeze în coşuri de nuiele, fiind intrigată de gama naturală de culoare şi textura care poate fi găsită nu numai la ţară dar şi în zonele urbane.

Susie Vaughan a experimentat peste o duzină de tipuri diferite de lemn. A adunat majoritatea materialelor singură, din gardurile vii, pădurile şi grădinile locale, dând o nouă viaţă ramurilor tăiate din copaci şi arbuşti, care altfel ar fi fost retezate de o maşină de tăiat şi, pur şi simplu, aruncate.

Ea ţine prelegeri şi face demonstraţii, iar munca ei a fost expusă la National Eisteddfod of Wales şi în multe galerii din regiune. Un prieten a remarcat odată că dacă laşi unul din coşurile ei pe pământ şi îl uzi, probabil o să înceapă să crească - această carte cu siguranţă va sădi primele seminţe de entuziasm pentru un hobby folositor şi fascinant.


Cărţi de Susie Vaugham


Coşuri din nuiele

Coşuri din nuiele. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Un hobby dar şi o afacere

Autor(i): Susie Vaugham
Editura: MAST
Colecţia: Poţi face şi singur
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 80 (20x27 cm)
Preţ: 19,27 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Coşuri din nuiele“ vă arată, pas cu pas, cum să daţi viaţă unei game de coşuri minunate, în culorile mediului natural. Diagrame şi fotografii pline de culoare vă ghidează pe drum.