0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Suzanne Somers

Cărţi de Suzanne Somers

Suzanne Somers este autoarea a douăzeci şi două de cărţi, majoritatea bestselleruri: „Sexy Forever“, „Ageless“, „ Breakthrough“ şi „The Sexy Years “.

Are un show de televiziune săptămânal, The SUZANNE Show, pe Lifetime Network, şi un talk-show pe YouTube găzduit de CafeMom.

Vizitează www.suzannesomers.com pentru mai multe informaţii despre show-urile, produsele şi fenomenalul ei program de slăbit, Sexy Forever.

Suzanne Somers este una dintre cele mai populare vedete din SUA. Cariera ei multilaterală, care acoperă aproape trei decenii de activitate, a debutat printr-un mare succes ca actriţă, cântăreaţă şi prezentatoare de emisiuni pentru televiziune.

Rolurile din filmele sau serialele „American Graffiti“, „Three`s Company“ ori „She`s the Sheriff“ şi „Step by Step“ i-au adus admiraţia publicului, iar mai târziu, propria stea pe Hollywood Walk of Fame.

Viaţa ei a luat o altă turnură după ce, în 2001, a fost diagnosticată cu un cancer mamar. Depăşind cu bine maladia, Suzanne a început să fie preocupată tot mai intens de diferite probleme din domeniul medical. Astfel a devenit autoarea a peste douăzeci de volume, dintre care cinci au ajuns numărul 1 în topul bestsellerurilor New York Times, temele sale predilecte fiind legate de un stil de viaţă sănătos, de nutriţie, întreţinerea trupului şi, desigur, de tratarea cancerului – modul de abordare fiind mai degrabă unul nonconformist.

Ca femeie de afaceri cunoaşte un succes similar, gama sa de produse incluzând cosmetice şi alimente organice, vitamine şi suplimente, bijuterii, precum şi aparate pentru fitness.

Împreună cu soţul său, Alan Hamel, locuieşte în Los Angeles, cuplul bucurându-se de trei copii şi şase nepoţi.


Cărţi de Suzanne Somers


Revelaţii despre îmbătrânire

Revelaţii despre îmbătrânire. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Dezvăluiri medicale surprinzătoare, ce redefinesc vârsta

Autor(i): Suzanne Somers
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 432 (15x22 cm)
Preţ: 50,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ne apropiem cu paşi tot mai repezi de descoperirea izvorului tinereţii veşnice – susţine cu tărie Suzanne Somers. Dar care să fie drumul sigur către o bătrâneţe frumoasă, plină de vigoare? Cum să trăim o viaţă îndelungată lipsiţi de boli, cu o gândire limpede, cu un trup neîmpovărat de beteşuguri?

Cancerul poate fi învins

Cancerul poate fi învins. Editura Life Style
Detalii carte

Interviuri cu doctori care vindecă într-adevăr cancerul

Autor(i): Suzanne Somers
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 440 (13x20 cm)
Preţ: 43,35 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Suzanne Somers intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice - tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare.