0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Thierry Janssen

Cărţi de Thierry Janssen

THIERRY JANSSEN este doctor în medicină generală, titlu obţinut la Universitatea Louvain din Belgia. Deţine specializări în chirurgie şi ginecologie, activând ca şi chirurg urolog la Spitalul Universitar Erasm din Bruxelles.

Thierry Janssen este autor al numeroase articole publicate în reviste medicale de prestigiu, precum International Journal of Oncology, Human Patology sau British Journal of Urology.

În 1998 renunţă la cariera de chirurg şi obţine o specializare în psihoterapie cu formări în hipnoza ericksoniană, terapia gestalt şi psihanaliza bio-energetică. Este atras de medicina chineză tradiţională, de yoga, meditaţie şi practicile ayurveda, tai chi şi qigong, încercând să obţină un consens între aceste practici şi medicina clasică europeană.


Cărţi de Thierry Janssen


Soluţia interioară

Soluţia interioară. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Spre o nouă medicină a corpului şi a spiritului

Autor(i): Thierry Janssen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 342 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degrabă, o dovadă a unei reale influenţe a spiritului asupra sănătăţii. Relaxarea, meditaţia şi hipnoza sunt studiate în laboratoarele disciplinelor ce se ocupă de sistemul nervos. Yoga, tai-chi şi qigong mobilizează mecanismele reparatorii ale organismului. Acupunctura produce veritabile efecte asupra creierului.