0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Thierry Janssen

Cărţi de Thierry Janssen

THIERRY JANSSEN este doctor în medicină generală, titlu obținut la Universitatea Louvain din Belgia. Deține specializări în chirurgie și ginecologie, activând ca și chirurg urolog la Spitalul Universitar Erasm din Bruxelles.

Thierry Janssen este autor al numeroase articole publicate în reviste medicale de prestigiu, precum International Journal of Oncology, Human Patology sau British Journal of Urology.

În 1998 renunță la cariera de chirurg și obține o specializare în psihoterapie cu formări în hipnoza ericksoniană, terapia gestalt și psihanaliza bio-energetică. Este atras de medicina chineză tradițională, de yoga, meditație și practicile ayurveda, tai chi și qigong, încercând să obțină un consens între aceste practici și medicina clasică europeană.


Cărţi de Thierry Janssen


Soluția interioară

Spre o nouă medicină a corpului și a spiritului

Autor(i): Thierry Janssen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 342 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degrabă, o dovadă a unei reale influențe a spiritului asupra sănătății. Relaxarea, meditația și hipnoza sunt studiate în laboratoarele disciplinelor ce se ocupă de sistemul nervos. Yoga, tai-chi și qigong mobilizează mecanismele reparatorii ale organismului. Acupunctura produce veritabile efecte asupra creierului.