0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Thomas B. Smith

Cărţi de Thomas B. Smith

Tom Smith a crescut în New Jersey în Statele Unite ale Americii. A servit în Paza de Coastă a Statelor Unite ale Americii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După ce a absolvit Leicester College din Massachusetts, a ocupat două posturi de vânzări înainte de a începe o carieră de succes de treizeci și patru de ani într-o companie de asigurări importantă.

Ca agent, manager de vânzări și manager de agenție, Tom a fost decorat în fiecare dintre aceste poziții. A câștigat peste cincizeci și cinci de premii de excelență în vânzări și leadership.

Activ în probleme profesionale, civice și religioase, Tom a fost președintele a două asociații profesionale locale, membru al grupului de consilieri militari ai președintelui, membru al Lions Club local și a servit ca sfătuitor și funcționar în biserică. De asemenea, a făcut parte din comitetul director și a servit ca președinte de campanie și ofițer-șef voluntar la filiala locală United Way Organization.

Tom a apărut în emisiuni de radio și de televiziune și a fost vorbitor invitat la diferite organizații civice și de afaceri, incluzând membri și donatori pentru filiala locală YMCA, Florida International Club și o organizație de servicii financiare de vârf, la întrunirile lor anuale.


Cărţi de Thomas B. Smith


Totul depinde de tine

Cum să-ți dezvolți o atitudine de învingător și să devii lider

Autor(i): Thomas B. Smith
Editura: Amaltea
Colecţia: Dezvoltare personală [Ed. Amaltea]
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 223 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Totul depinde de tine“ îți arată cum să conduci stabilind scopuri și urmându-ți visul. Vei învăța arta de a-i conduce pe alții pentru realizări pozitive și elementele esențiale ale leadershipului de înaltă performanță. Citește această carte și vei ști că – Totul depinde de tine!