0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Thomas B. Smith

Cărţi de Thomas B. Smith

Tom Smith a crescut în New Jersey în Statele Unite ale Americii. A servit în Paza de Coastă a Statelor Unite ale Americii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După ce a absolvit Leicester College din Massachusetts, a ocupat două posturi de vânzări înainte de a începe o carieră de succes de treizeci şi patru de ani într-o companie de asigurări importantă.

Ca agent, manager de vânzări şi manager de agenţie, Tom a fost decorat în fiecare dintre aceste poziţii. A câştigat peste cincizeci şi cinci de premii de excelenţă în vânzări şi leadership.

Activ în probleme profesionale, civice şi religioase, Tom a fost preşedintele a două asociaţii profesionale locale, membru al grupului de consilieri militari ai preşedintelui, membru al Lions Club local şi a servit ca sfătuitor şi funcţionar în biserică. De asemenea, a făcut parte din comitetul director şi a servit ca preşedinte de campanie şi ofiţer-şef voluntar la filiala locală United Way Organization.

Tom a apărut în emisiuni de radio şi de televiziune şi a fost vorbitor invitat la diferite organizaţii civice şi de afaceri, incluzând membri şi donatori pentru filiala locală YMCA, Florida International Club şi o organizaţie de servicii financiare de vârf, la întrunirile lor anuale.


Cărţi de Thomas B. Smith


Totul depinde de tine

Totul depinde de tine. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi dezvolţi o atitudine de învingător şi să devii lider

Autor(i): Thomas B. Smith
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 223 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Totul depinde de tine“ îţi arată cum să conduci stabilind scopuri şi urmându-ţi visul. Vei învăţa arta de a-i conduce pe alţii pentru realizări pozitive şi elementele esenţiale ale leadershipului de înaltă performanţă. Citeşte această carte şi vei şti că – Totul depinde de tine!