0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Thomas H. Greco Jr.

Cărţi de Thomas H. Greco Jr.

THOMAS H. GRECO Jr. este o autoritate în domeniul abordărilor liberale ale inovațiilor monetare și financiare, inclusiv sisteme de schimb fără numerar.

Fost inginer, antreprenor și profesor de colegiu, el a devenit foarte căutat pentru consultanță și pentru discursuri în cadrul unor conferințe din întreaga lume.

Greco a studiat vreme de peste 30 de ani căile de a ajunge la o mai mare echitate și sustenabilitate în afaceri și economie.

Experiența sa în structuri monetare și financiare l-a determinat să creeze concepte inovatoare pentru monede și sisteme de plată comunitare.

Site-ul său, www.reinventingmoney.com, și blogurile asociate constituie o resursă unică de informații. Greco poate fi contactat prin intermediul acestora.


Cărţi de Thomas H. Greco Jr.


Sfârșitul banilor și viitorul civilizației

Autor(i): Thomas H. Greco Jr.
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Argument
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Există o serie întreagă de tendințe, despre care logica elementară afirmă că nu mai pot continua să se manifeste neîngrădit: inegalitatea economică dintre țări, erodarea principiilor democratice, alienarea socială, schimbările climatice, spolierea mediului natural, creșterea populației și ineficiența instituțiilor naționale și internaționale.