0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Thomas H. Greco Jr.

Cărţi de Thomas H. Greco Jr.

THOMAS H. GRECO Jr. este o autoritate în domeniul abordărilor liberale ale inovaţiilor monetare şi financiare, inclusiv sisteme de schimb fără numerar.

Fost inginer, antreprenor şi profesor de colegiu, el a devenit foarte căutat pentru consultanţă şi pentru discursuri în cadrul unor conferinţe din întreaga lume.

Greco a studiat vreme de peste 30 de ani căile de a ajunge la o mai mare echitate şi sustenabilitate în afaceri şi economie.

Experienţa sa în structuri monetare şi financiare l-a determinat să creeze concepte inovatoare pentru monede şi sisteme de plată comunitare.

Site-ul său, www.reinventingmoney.com, şi blogurile asociate constituie o resursă unică de informaţii. Greco poate fi contactat prin intermediul acestora.


Cărţi de Thomas H. Greco Jr.


Sfârşitul banilor şi viitorul civilizaţiei

Sfârşitul banilor şi viitorul civilizaţiei. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Thomas H. Greco Jr.
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Capital
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 13,39 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Există o serie întreagă de tendinţe, despre care logica elementară afirmă că nu mai pot continua să se manifeste neîngrădit: inegalitatea economică dintre ţări, erodarea principiilor democratice, alienarea socială, schimbările climatice, spolierea mediului natural, creşterea populaţiei şi ineficienţa instituţiilor naţionale şi internaţionale.