0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Geoff Thompson

Cărţi de Geoff Thompson

Geoff Thompson pretinde că anul nașterii sale este 1960, cu toate că aspectul podoabei sale capilare indică perioada Primului Război Mondial.

Înainte de a se dedica (în 1992) integral scrisului, a muncit ca măturător, bucătar de pizza, lucrător în chimie industrială și în construcția de drumuri, zidar, vânzător de fotografii, agent de livrări și paznic la un club de noapte.

Actualmente este un autor de mare succes, scenarist laureat al Premiilor BAFTA, ziarist, romancier, autor de scenarii de teatru și nuvele.

Actualmente locuiește în Coventry cu soția sa, Sharon.

Site-ul său web este: www.geoffthompson.com


Cărţi de Geoff Thompson


Frica – Prietena oamenilor deosebiți

Frica – Prietena oamenilor deosebiți. Editura Livingstone
CumpărDetalii carte

Autor(i): Geoff Thompson
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 175 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Nu lăsa frica să te împiedice să realizezi ceea ce îți dorești – lasă-l pe Geoff Thompson, autorul cărților „Formula“ și „Elefantul și crenguța“, să îți arate cum poți transforma frica într-o prietenă.

Stresul

Stresul. Editura Livingstone
Detalii carte

Tehnici de supraviețuire

Autor(i): Geoff Thompson
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Îmi propun să numesc o parte dintre problemele cu care se confruntă ființa umană, deoarece actul numirii ne conferă adesea o anumită putere asupra acestor probleme.

Marea majoritate a oamenilor, în raport cu frica, interpretează greșit semnalele acesteia și în mod similar procedează și când încearcă să acționeze în vederea eliminării acesteia.

Drept urmare duc, metaforic vorbind o viață de prizonier, într-o celulă confortabilă, sub tutela ignoranței și înconjurați fiind de zăbrelele fricii.