0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Geoff Thompson

Cărţi de Geoff Thompson

Geoff Thompson pretinde că anul naşterii sale este 1960, cu toate că aspectul podoabei sale capilare indică perioada Primului Război Mondial.

Înainte de a se dedica (în 1992) integral scrisului, a muncit ca măturător, bucătar de pizza, lucrător în chimie industrială şi în construcţia de drumuri, zidar, vânzător de fotografii, agent de livrări şi paznic la un club de noapte.

Actualmente este un autor de mare succes, scenarist laureat al Premiilor BAFTA, ziarist, romancier, autor de scenarii de teatru şi nuvele.

Actualmente locuieşte în Coventry cu soţia sa, Sharon.

Site-ul său web este: www.geoffthompson.com


Cărţi de Geoff Thompson


Frica – Prietena oamenilor deosebiţi

Frica – Prietena oamenilor deosebiţi. Editura Livingstone
Detalii carte

Autor(i): Geoff Thompson
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 175 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Nu lăsa frica să te împiedice să realizezi ceea ce îţi doreşti – lasă-l pe Geoff Thompson, autorul cărţilor „Formula“ şi „Elefantul şi crenguţa“, să îţi arate cum poţi transforma frica într-o prietenă.

Stresul

Stresul. Editura Livingstone
CumpărDetalii carte

Tehnici de supravieţuire

Autor(i): Geoff Thompson
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Îmi propun să numesc o parte dintre problemele cu care se confruntă fiinţa umană, deoarece actul numirii ne conferă adesea o anumită putere asupra acestor probleme.

Marea majoritate a oamenilor, în raport cu frica, interpretează greşit semnalele acesteia şi în mod similar procedează şi când încearcă să acţioneze în vederea eliminării acesteia.

Drept urmare duc, metaforic vorbind o viaţă de prizonier, într-o celulă confortabilă, sub tutela ignoranţei şi înconjuraţi fiind de zăbrelele fricii.