0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Tinca Creţu

Cărţi de Tinca Creţu

Tinca Creţu, este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti, membră a Asociaţiei Psihologilor din România, a Colegiului Psihologilor din România, a Asociaţiei Naţionale a Psihologilor Şcolari.

Este unul dintre coordonatorii volumelor de Psihologie şcolară elaborate de Catedra de Psihologie a Universităţii din Bucureşti, coautoare a mai multor volume de psihologia vârstelor şi psihologia educaţiei şi autoare a numeroase articole şi studii apărute în reviste de specialitate.

Dintre lucrările publicate amintim: Psihologie generală (2001), Adolescenţa şi contextul sau de dezvoltare (2001), Psihologia educaţiei (2004), Psihologia copilului (2005), Psihologia adolescentului şi adultului (2005).


Cărţi de Tinca Creţu


Psihologia vârstelor

Psihologia vârstelor. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Autor(i): Prof. Univ. dr Tinca Creţu
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologia copilului & parenting
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 392 (13x20 cm)
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

Axat în principal pe psihologia copilului şi adolescentului, volumul are avantajul unei viziuni unitare asupra transformărilor psihice de-a lungul întregii vieţi. O lectură utilă pentru specialişti şi studenţii care se pregătesc să lucreze în domeniu, dar şi pentru părinţii interesaţi de particularităţile dezvoltării copilului.