0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Tinca Crețu

Cărţi de Tinca Crețu

Tinca Crețu, este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București, membră a Asociației Psihologilor din România, a Colegiului Psihologilor din România, a Asociației Naționale a Psihologilor Școlari.

Este unul dintre coordonatorii volumelor de Psihologie școlară elaborate de Catedra de Psihologie a Universității din București, coautoare a mai multor volume de psihologia vârstelor și psihologia educației și autoare a numeroase articole și studii apărute în reviste de specialitate.

Dintre lucrările publicate amintim: Psihologie generală (2001), Adolescența și contextul sau de dezvoltare (2001), Psihologia educației (2004), Psihologia copilului (2005), Psihologia adolescentului și adultului (2005).


Cărţi de Tinca Crețu


Psihologia vârstelor

Autor(i): Prof. Univ. dr Tinca Crețu,
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologia copilului & parenting
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 392 (13x20 cm)
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Axat în principal pe psihologia copilului și adolescentului, volumul are avantajul unei viziuni unitare asupra transformărilor psihice de-a lungul întregii vieți. O lectură utilă pentru specialiști și studenții care se pregătesc să lucreze în domeniu, dar și pentru părinții interesați de particularitățile dezvoltării copilului.